Celebrity News

TOP EKSKLUZIVA! Prve zajedničke fotografije Mie Bjelogrlić i Milana Marića

Milan Marić i Mia Bjelogrlić prvi put zajedno u javnosti

TOP EKSKLUZIVA! Prve zajedničke fotografije Mie Bjelogrlić i Milana Marića

story

Već neko vreme govori se da su Milan Marić i Mia Bjelogrlić . Prvo što je zaintrigiralo širu javnost jeste kako je na saznanje o romansi odreagovao otac mlade novinarke Dragan Bjelogrlić.

Budući da od Milana i Mie na tu temu nije bilo potvrde, i sam Bjela je odlučio da ne odgovara na pitanja o ćerkinom emotivnom životu.

Pročitajte: Milan Marić objavio sliku s ocem - On ima jednu fantastičnu veštinu

Sve je ostalo na nagađanjima i spekulacijama, zbog čega javnost nije u potpunosti sigurna jesu li Milan Marić i Mia Bjelogrlić ikada zaista i bili zajedno ili je reč tek o novinarskoj mašti.

Uprkos tome što kod pojedinaca postoji negodovanje i neverica, prava istina je da su se glumac i novinarka zaista dopali jedno drugome tokom snimanja filma "Toma", kada su i otpočeli romansu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Ono što je do dana-današnjeg ostalo deo spekulacija je šta se posle dogodilo. Ekipa magazina Story zaljubljeni par uslikala je u jednom restoranu u centru grada.

story

 

 

Ono što se da zaključiti po njihovom ponašanju jeste da su srećni, da osmeh ne skidaju sa lica, i čini se da su rešili vezu više da ne skrivaju.

 

Komentari (0)

Loading