Celebrity News

Prve fotografije: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić otvorili vrata porodičnog doma u Beogradu

Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića - ušuškano porodično carstvo u Beogradu

Prve fotografije: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić otvorili vrata porodičnog doma u Beogradu

Antonio Ahel/ATAImages

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić već više od godinu dana žive u Beogradu. Svoj život sa četvoro dece skockali su lepo, a konačno imaju pomoć baka i deka te mogu da se posvete i svojim profesijama.

Dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića u Beogradu, dobro je čuvana lokacija na kojoj uživaju u svojim najlepšim porodičnim trenucima.

Pročitajte: Marina jedno misli, drugo se desi! Mirka oštro o svekrvi (FOTO)

Ipak, sada je Vujadin objavio nekoliko kadrova iz luksuzne nekretnine, a prvo što su mnogi primetili je besprekorno uredan dom u kome živi četvoro dece.

Iako njihova najmlađa ćerka ima samo tri godine, dom Mirke Vasiljević i Vujadina Savića besprekorno je uredan, a igračke ne stoje razbacane na sve strane, već je sve na svom mestu.

Instagram

 

Dnevna soba je prostrana i u njoj članovi porodice Savić provode najviše vremena. Ispred garniture nalazi se veliki TV na jednostavnoj polici, što nas dovodi do zaključka da je i ostatak stana opremljen u duhu minimalizma.

Dnevni boravak se nadovezuje na trpezariju u kojoj se nalazi šank, ali i veliki trpezarijski sto oko koga se porodica okuplja, kako bi svi zajedni ručali.

 

 

Dom je ispunjen toplinom, dečjom grajom i ljubavlju, a sve je uređeno po poslednoj modi.

Komentari (0)

Loading