Celebrity News

Prvi intervju Mine Joksimović otkriva porodične detalje koje malo ko zna: Za sve sam se borila sama

Prvi intervju Mine Joksimović usledio po dobijanju master diplome

Prvi intervju Mine Joksimović otkriva porodične detalje koje malo ko zna: Za sve sam se borila sama

Instagram

Niko se nije nadao da će se prvi intervju Mine Joksimović dogoditi tako kasno.

Najstarija naslednica muzičara imala  je dovoljno razloga da se u medijima izjasni mnogo pre, ipak do toga verovatno po Željkovom savetu, sve donedavno nije došlo.

Pročitajte: Mina Joksimović napravila korak koji je porodica željno iščekivala - Željko presrećan slavi

Lepa brineta, izuzetno muzički talentovana bez sumnje je sačekala da stekne adekvatno obrazovanje ili pak neki muzički uspeh iza kojeg bi stajala i o kojem bi pričala.

Master diploma bila je jedan od povoda za prvi intervju Mine Joksimović, a budući da je zajednička pesma sa popularnim ocem, godinu dana ranije postigla veliki uspeh bilo je pregršt tema za razgovor sa lepom brinetom.

Instagram

 

Srž intervjua bio je njen profesionalni put, međutim, nisu se mogla izbeći porodična pitanja.

Između ostalog Mina je u svom prvom javnom izjašnjavanju istakla da podrška oca nijednom nije izostala, ali da privilegije zbog njega i njegovog imena nije imala.

Pročitajte: Ovo je pravo lice maćehe Jovane Joksimović! Pričala je da voli Željkovu ćerku iz prvog braka, a evo šta joj je uradila...(FOTO)

- Nikada nisam do sada tražila usluge da bi mi neko zbog mog oca otvaraovrata i davao određene privilegije, tako da nemam iskustva sa tim - izjasnila se muzičarka pa dodala da je namesto ustupaka zbog prezimena Joksimović povremeno od profesora i kolega trpela nepravdu i poteškoće.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading