Lifestyle

Dom Olivere Kovačević i Borka Stefanovića - kutak u kom caruje ljubav (FOTO)

Dom Olivere Kovačević dugo je skrivan od javnosti

Dom Olivere Kovačević i Borka Stefanovića - kutak u kom caruje ljubav (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Novinarka RTS-a, u javnosti je uvek odmerena i ozbiljna i svoju intimu veoma retko deli sa javnošću, zbog čega se o detaljima njenog života van kamera veoma malo zna.

Njen emotivni izbor, prijatelji, članovi porodice pa i sam dom Olivere Kovačević donedavno je bio prava misterija, međutim putem "Instagrama" ona je rešila da otškrine vrata stana u elitnom delu Beogarda.

Pročitajte: Elegantni i zaljubljeni - Olja Kovačević posle pet godina sa Borkom Stefanovićem u javnosti, fotografija zapalila Internet

Po prvi put za tri decenije  karijere široki auditorijum Olivera je pustila da zaviri u njenu oazu mira i ljubavni kutak koji je izgradila sa političarem Borkom Stefanovićem..

Čelična lejdi, kako je mnogi nazivaju zbog utiska koji odaje, svoju skriveni stranu pokazala je na društvenim mrežama.

Dom Olivere Kovačević pred očima javnosti po prvi put našao se tokom praznika koji su u mnoge domove uneli radost i toplinu.

Instagram

 

Tom jednom jedinom fotografijom pokazala je urednica zabavnog programa, prethodno voditeljka političkih emisija svoju kreativnost, ljubav prema dekoraciji i prazničnu euforiju.

Na hiljade onih koji je u stopu prate mogli su se uveriti u to za koje boje se oko proslave Nove Godine ona opredelila, ipak nešto više od toga pokazala je tek nedavno takođe putem društvenih mreža.

Delić luksuznog doma, koji u najmanju ruku, oduzima dah, otkrila je tako što se slikala u udobnoj fotelji sive boje.

Naredne slike otkrile su da celokupnim enterijerom dominiraju različite nijanse braon kao i bele boje, koje se savršeno uklapaju uz kvalitetan i po poslednjoj modi biran nameštaj, a kako je poznato da je Olivera ljubitelj umetničkih dela, zidove njene oaze krase slike koje svemu daju posebnu dozu kreativnosti, dok su police ispunjene mnoštvom knjiga, figurica i ostalih interesantnih detalja.

 

Kako izgleda dom Vesne Dedić možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading