Lifestyle

Lepota putovanja uz nezaboravne premium Single Origin kafe u VIVA Café ponudi

Petogodišnja avantura kroz Kolumbiju, Gvatemalu, Salvador i Brazil, sve do zrna neodoljivog ukusa i arome

Lepota putovanja uz nezaboravne premium Single Origin kafe u VIVA Café ponudi

Promo

Da li znate da put kafe koja dolazi sa drugog kraja sveta, sve do šoljice u vašim rukama može da bude prava ekspedicija koja traje godinama, koja je „okupana“ neverovatnim ukusima i aromama, prizorima predela od kojih vam zastaje dah… ? Nije lako ekspertima da od sve te lepote odaberu ono zrno za koje su sigurni da će se baš vama dopasti. Ali, posvećenost, strast i ekspertiza, učinili su da na naše tržite dospeju posebne kafe koje spadaju u red najkvalitetnijih na svetu. 

U svim VIVA kafeima, na OMV benzinskim stanicama, preko 20 godina, u ponudi su kafe koje pauze u putovanju čine nezaboravnim iskustvom.  Za OMV je najvažnije da kafa koju putnici kupuju u pauzama putovanja bude zaista vrhunskog kvaliteta, pa se zato u VIVA kafeima uživa u ukusima i aromama kafa koje se biraju sa puno pažnje i posvećenosti i koje dolaze sa fantastičnih destinacija. 

Već pet godina, ponuda kafe na OMV benzinskim stanicama obogaćena je jedinstvenom Single Origin 100% Arabica premium kafom. Od tada, zajedno sa potrošačima, ova austrijska kompanija prošla je neverovatno uzbudljiv put od sofisticiranih voćnih aroma zrna iz Kolumbije, preko čokoladnih-karamel nota kafe iz Gvatemale, do vulkanskih planina Salvadora i ukusa sa aromom lešnika i čokolade… Uskoro na OMV Srbija stižu i zaista moćna zrna sa nove destinacije- Brazila. I ova kafa ima oznaku Single Origin, jedinstveno poreklo, jer potiče sa jedne farme i proizvedena je od strane jedne porodice. Sve ovo čini da svako ko svrati na OMV benzinsku stanicu i popije kafu, postaje deo jednog uzbudljivog putovanja bogatog tradicijom i strašću prema ovom magičnom zrnu, a čiji je ukus oplemenjen pažljivim izborom farmi kafe, prženjem u jednoj od najprestižnijih pržionica kafe na svetu, u Italiji i misijom da se pruži vrhunski kvalitet potrošačima, kako bi poželeli uvek iznova da se vraćaju ovim neverovatnim aromama. 

iStock

 

OMV kafe uvek su odražavale i društveno odgovoran način poslovanja i posvećenost održivom razvoju. Tako na svim VIVA kafama možete pronaći oznaku Direct trade, koja označava da se kafa kupuje direktno od proizvođača, što garantuje bolju cenu za farmere, pa su im opstanak i napredovanje zagarantovani, a potrošači su u prilici da lakše uživaju u nekim od najkvalitetnijih zrna na svetu.  

Pored Single Origin 100% Arabica kafa, tu je tradicionalno poznat i omiljen VIVA Classic Selection asortiman – sada još bolja, usavršena mešavina Arabike i Robuste iz Indije i Brazila.

Zato, posetite OMV benzinske stanice i uživajte u šoljici sveže pripremljene VIVA Single Origin 100% Arabica ili nove selekcije klasične VIVA kafe, a sve ove kafe dostupne su i u varijanti za poneti.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading