Lifestyle

Ukoliko razmatrate kupovinu stana, zanimaće vas aktuelna ponuda stambenih kredita u AIK Banci – evo i zbog čega

Nova ponuda AIK Banke je pametan izbor za rešavanje stambenog pitanja

Ukoliko razmatrate kupovinu stana, zanimaće vas aktuelna ponuda stambenih kredita u AIK Banci – evo i zbog čega

Promo

Kupovina prvog stana je značajna odluka. To je investicija koja uključuje potragu, planiranje i, naravno, adekvatno finansiranje, ali pre svega toga kupovina sopstvenog stana je investicija u sigurniju budućnost. 

Kako biste što lakše došli do vašeg prvog stana, važno je da napravite pametne izbore, a jedan od njih je novi stambeni kredit AIK Banke sa učešćem od 10% za prvi stan. Bilo da birate vaš prvi stan u staroj ili novoj gradnji, uz učešće od 10%, umesto uobičajenih 20%, do tog stana možete doći brže i uz dodatnu finansijsku fleksibilnost za opremanje stana.

Promo

 

AIK Banka na sebe preuzima i deo administrativnih troškova - troškove procene nepokretnosti i izveštaj iz Kreditnog biroa, a za zahteve podnete do 30. novembra 2024. godine Banka preuzima i troškove obrade kredite, što dodatno smanjuje inicijalna ulaganja.

U zavisnosti od vaših potreba i planova za budućnost, odlučićete se za kvadraturu stana, a uz AIK Banku možete računati na maksimalni iznos kredita do čak 500.000 evra, uz rok otplate do 30 godina. Tokom prve tri godine otplate očekuje vas fiksna kamatna stopa od 4,99%, a nakon toga ona postaje promenljiva i iznosi 2,75% + 6M Euribor.  

Promo

 

Još jedna mogućnost koju AIK Banka nudi svojim klijentima je mogućnost da rate stambenog kredita otplaćuju uz solidarnog dužnika. Time što ćete mesečnu ratu otplaćivati sa još jednom osobom, roditeljem ili partnerom, dobijate još malo finansijske fleksibilnosti i još jedan podsticaj da se već ove jeseni odlučite na kupovinu sopstvenog stana.

Posetite najbližu filijalu AIK Banke i sa finansijskim savetnikom napravite plan za vašu prvu nekretninu i sigurniju budućnost.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading