Celebrity News

Saša Popović u studiju Granda: Kolege ne kriju oduševljenje

Zdravstveno stanje Saša Popovića - detalji

Saša Popović u studiju Granda: Kolege ne kriju oduševljenje

Ata Images

Saša Popović ove sezone odsutan je iz emisije „Zvezde Granda” već neko vreme zbog narušenog zdravstvenog stanja. Sada je njegov kum i višedecenijski saradnik Žika Jakšić otkrio kako je stanje Saše Popovića.

- Čovek je bolestan i ne možemo sad tu da ulazimo dublje u detalje. Sale je bolje, što je najvažnije, nije klonuo duhom - otpočeo je Žika Jakšić tokom svog gostovanja u emisiji „Amidži šou”.

Pročitajte: ZVANIČNO! Vest koju su svi čekali - Otkriveno da li se Saša Popović vraća u Zvezde Granda

- Evo, pre neki dan je bio u studiju „Granda”, pozdravio se sa svima i to je najbitnija stvar. Ima izgleda da ide nabolje.

Podsetimo, Sašina saradnica Vesna Milanović otkrila je i da se Saša ne nalazi u bolnici, te da se oko svih detalja na poslu konsultuju sa njim:

- Sašu vrlo brzo očekujemo. Trenutno je odsutan, ali samo trenutno zbog njegovog zdravstvenog stanja, ali će nam se brzo priključiti i onda će vam i on sam reći sve na tu temu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Saša sve prati, ništa nismo uradili u „Grand produkciji”, a da Popović to nije ispratio, u kontaktu smo svakodnevno, imamo njegovo zeleno svetlo ili nemamo, u zavisnosti od toga koliko smo bili profesionalni ili nismo, ali naravno da je upućen i da njegov tim to nadgleda i dobro radi - rekla je Vesna za Blic, pa dodala:

- Nije u bolnici. On je celo leto vredno radio, bio je na audicijama u Beogradu, Nišu, Tuzli, Sarajevu, celog leta spremao sve, cela sezona je završena do onog momenta kada kandidati treba da ispadaju - zaključila je Milanovićeva.

Komentari (0)

Loading