Moda

Jakna Sofije Milošević nikada ne izlazi iz mode: Nekada su je nosile naše bake, a sada se opet može naći u buticima

Jakna Sofije Milošević kožna je

Jakna Sofije Milošević nikada ne izlazi iz mode: Nekada su je nosile naše bake, a sada se opet može naći u buticima

Antonio Ahel/ATAImages

Pantalone, suknje, haljine, korseti ili pak kaput ili jakna Sofije Milošević bez izuzetka delo su nekog poznatog svetskog dizajnera.

S obzirom na to da se dugi niz godina  ona bavila manekenstvom, da je sarađivala sa najboljim među najboljim kreatorima, nikoga ne čudi što joj je garderober danas prepun unikatnih komada, koje tek povremeno voli da izvuče i iskombinuje sa novijom garderobom.

Pročitajte: Sofija Milošević se rastala od Luke Jovića -Sa sinovima se vratila u Beograd

Iako se čini da je i sada taj slučaj, zapravo je u pitanju nešto drugo.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nevenčana izabranica fudbalera Luke Jovića, mama dva naslednika, pozirala je za društvene mreže u predivnoj kožnoj braon jakni, koja samo na prvi pogled deluje staro.

Ako je suditi po izbledelim rubovima, trakama koje su se ranijih godina koristile u ime dekoracije reklo bi se da je jakna Sofije Milošević pozajmica od mame ili bake.

Međutim, u pitanju je nov komad garderobe koji se, po svoj prilici, vratio u modu, te ga je danas moguće naći po radnjama kako u Milanu, Parizu, Madridu tako i u Beogradu.

Instagram

 

Već neko vreme bivša manekenka sa suprugom i sinovima živi u inostranstvu, zbog čega se veruje da šopinguje uglavnom tamo, te da je čak i pomenuti kožni dragulj ona tamo pazarila, međutim, nije isključeno da je usledila saradnja sa domaćim dizajnerima koji prate svetsku modnu scenu.

Pročitajte: Raspomamljena estrada na rođendanu Sofije Milošević! Karleuša se popela na sto, Jelisaveta Orašanin na ivici suza - Pogledajte fotke i snimke

Takođe nije nemoguće da je i Sofija lično kreator komada koji je privukao toliko pažnje.

Instagram

 

Kožna jakna Sofije Milošević detalj je koji se može iskombinovati kako uz opušteno džins, tako i uz poslovnu varijantu, ali i za elegantne prilike, uz svilenu haljinu recimo.

 

Komentari (0)

Loading