Celebrity News

Zbog te kuće sam bankrotirala: Pevačica pokrenula biznis, pa upala u velike dugove

Pevačica banktorirala zbog kuće

Zbog te kuće sam bankrotirala: Pevačica pokrenula biznis, pa upala u velike dugove

M.P./ATAImages

Marina Tadić je bila prinuđena da podigne kredit kako bi pokrenula biznis. Pevačica je vlasnica kuće na Avali, koju iznajmljuje za različite proslave, a zbog te kuće pevačica je banktorirala.

- Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala - rekla je pevačica tada za "Informer".

Pročitajte:Marina Tadić za Story - Ovo je moje drugo rođenje

- Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo - rekla je Marina tom prilikom.

Podsetimo, Marina je prošla je kroz agoniju kada joj je otkrivena endometrioza, zbog koje je morala na operaciju, nakon čega je uvedena u veštačku menopauzu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene - rekla je jednom prilikom pevačica koja je morala da se podvrgne ozbiljnoj ginekološkoj operaciji.

- Često idem kod ginekologa i nisam neko ko se zapusti. Zato je dijagnoza došla neočekivano, tim pre što mi je doktor odmah rekao da je najbolje rešenje operacija - rekla je Marina u emisiji "RTS Ordinacija".

Komentari (0)

Loading