Celebrity News

Objašnjenje dugujem samo sebi: Anastasija Ražnatović neće više da ćuti

Anastasija Ražnatović društevene mreže obožava

Objašnjenje dugujem samo sebi: Anastasija Ražnatović neće više da ćuti

Milan Maričić ATA images

Anastasija Ražnatović je veoma aktivna na društvenim mrežama, te njeni pratioci neretko imaju prilike da isprati mnoštvo detalja iz njenog privatnog života, ali i stavove koje deli.

Mlada pevačica često deli i razne citate koje joj se dopadaju, što je učinila i sada porukom koja je ispraćena jakim rečima.

Pročitajte: Ova boja svaki komad čini LUKSUZNIM I SKUPIM, Sloboda i Anastasija je obožavaju

- Ako drugi ne razumeju naše ponašanje - pa šta? Njihov zahtev da radimo samo ono što je njima razumijivo zapravo je jedan pokušaj diktata.

Ako je to što radimo u njihovim očima „asocijalno" ili „iracionalno", pa neka je. Njima je uglavnom odbojna naša sloboda i hrabrost da budemo ono što jesmo.

Nikome ne dugujemo ni objašjenje ni polaganje računa sve dok ga svojim postupcima ne povređujemo ili narušavamo njegova prava.

Koliko je samo života upropašteno zbog ove potrebe da se „objasni", sto obično podrazumeva da objašjenje treba biti „shvaćeno", to jest „odobreno".

Neka vaša dela budu procenjivana, a prema delima i vaše stvarne namere, ali znajte da slobodan čovek objašjenje duguje jedino sebi - svom razumu i savesti - i onim malobrojnima koji su mu potvrdili svoje pravo na objašjenje - podelila je citat nemačkog psihologa Eriha Froma

Screenshot Instagram/@raznatovicanastasija

 

 

 

Komentari (0)

Loading