Celebrity News

U tašnu Sanje Marinković jedva karmin može da stane, a košta kao tri prosečne plate (FOTO)

Tašna Sanje Marinković skupocena je

U tašnu Sanje Marinković jedva karmin može da stane, a košta kao tri prosečne plate (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Tašna Sanje Marinković i ovoga puta privukla je dosta pažnje medija, a potom i domaćih modnih stručnjaka, pa i same javnosti.

Naime, autorka emisije "Magazin In" kao propratni asesoar svoje sinoćne odevne kombinacije odabrala je ultra mini torbicu, u koju mogu da stanu tek možda lična karta i ključevi od kola.

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put o bolesti - Nemojte da čekate da se razbolite kao ja

Nije tajna da simpatična voditeljka voli srednju ili pak mini veličinu tašni, ipak svi su se složili da je ovo čak i za nju previše i potpuno nepraktično.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Stručnjaci se, međutim, slažu da uprkos tome što je tašna Sanje Marinković dovoljno velika tek za jedno ogledalce i karmin da je zaparvo pravi hit u svetu.

Usto potvrđuju da je novinarka sigurno za nju dala tri, četiri prosečne srpske plate jer je u pitanju skupoceni brend, čije cene prevazilaze realne budžete.

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put o emotivnom partneru - Ostvario mi se najveći strah, napravio je od mene budalu

Budući da je sinoć portal televizije na kojoj radi proslavio godišnjicu, ne može se zameriti Sanji što je poželela malo ekstravagancije na crvenom tepihu.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Zapravo tašnica je trebalo da klasičnu kombinaciju crne pantalone i bela košulja razbije i da malo na posebnosti, što se i dogodilo.

 

Komentari (0)

Loading