Lifestyle

Pametna tehnologija za savremeni dom

Moderna tehnologija u domaćinstvu ne prestaje da se razvija i unapređuje, čime nam pruža sveobuhvatnu podršku za udobniji i efikasniji tempo života. To se posebno odnosi na kućne aparate poput veš-mašina i frižidera, koji su postali mnogo više od običnih uređaja za svakodnevne kućne obaveze.

Pametna tehnologija za savremeni dom

Promo

Ovi moderni uređaji ne samo da ispunjavaju osnovne funkcije, već nude i niz pametnih rešenja koja unapređuju način života.

Veš-mašina - Inovacija u pranju i sušenju

Savremena i moderna veš mašina, poput one koje nudi Samsung, donosi revolucionarne promene u pranju i sušenju veša. Pomoću naprednih tehnologija, kao što je „AI-driven“ pranje, ova mašina automatski prilagođava cikluse pranja prema vrsti tkanine i količini prljavštine. Prostor unutar mašine, zahvaljujući SpaceMax™ tehnologiji, idealan je za pranje većih komada, poput posteljine, te ova tehnologija omogućava efikasnije pranje, uštedu energije i smanjenje troškova.

Promo

 

Pametne veš mašine opremljene su i aplikacijama za upravljanje, poput Samsung SmartThings, koja omogućava daljinsko praćenje i kontrolu procesa pranja. Korisnici mogu pratiti stanje veša, dobiti obaveštenja o završenom pranju, kao i savete za optimalno održavanje aparata. Ovo donosi dodatnu udobnost i jednostavnost, olakšavajući korisnicima upotrebu mašine i kada su van svog doma.

"Bespoke" frižider  - Elegancija i energetska efikasnost

I frižideri su danas mnogo više od jednostavnih uređaja za čuvanje hrane. Novu dimenziju ovom kućnom aparatu donosi kompanija Samsung. Novitet ovom uređaju pružaju njegova funkcionalnost i sofisticirani dizajn, što ga čini savršenim dodatkom svakoj kuhinji.

Kapacitet od 344 litara i dubina od 600 mm omogućavaju savršeno skladištenje namirnica, dok visokoefikasna izolacija obezbeđuje stanje rubova i bolju preglednost unutrašnjeg prostora. Inovativni "AI Energy Mode" smanjuje potrošnju energije do 10% optimizovanjem rada kompresora i ciklusa odleđivanja prema navikama korisnika i spoljnim uslovima.

Promo

 

Pametna tehnologija se ne završava ovde. Uz SmartThings aplikaciju korisnici mogu pratiti potrošnju energije u realnom vremenu, upoređivati mesečne uštede i primati savete za dodatnu uštedu i smanjenje karbonskog otiska. Ova aplikacija takođe pruža informacije o stanju uređaja i preporuke za njegovo održavanje, što doprinosi produženju funkcionalnosti, ali i udobnosti korišćenja.

Moderna tehnologija u veš-mašinama i frižiderima redefiniše našu svakodnevicu, pružajući nam ne samo praktična rešenja, već i dodatnu udobnost i uštedu. Sa ovim modernim aparatima domaćinstva mogu da uživaju u većem nivou efikasnosti i stilskog dizajna, dok se unapređuju energetske performanse i korisničko iskustvo. Sa svakim novim korakom u tehnologiji naš dom postaje pametniji i prijatniji za život.

Više informacija o ovim uređajima pronađite na linkovima:

Samsung veš-mašina: https://www.samsung.com/rs/washers-and-dryers/washing-machines/ww9400b-front-loading-ai-ecobubble-ai-wash-bespoke-design-with-space-max-11kg-white-ww11bb944dghs7/

Samsung frižider: https://www.samsung.com/rs/refrigerators/bottom-mount-freezer/rb7300t-spacemax-technology-344l-black-rb34c652eb1-ek/ 

 

Komentari (0)

Loading