Celebrity News

Da li je Nika Tošić nova „mala od skandala”? Samo što je napunila 14 godina, a već u kupatilu radi OVO (FOTO)

Bjuti rutina Nike Tošić po svoj prilici je vrlo ozbiljna

Da li je Nika Tošić nova „mala od skandala”? Samo što je napunila 14 godina, a već u kupatilu radi OVO (FOTO)

Instagram

Bjuti rutina Nike Tošić zahteva posvećenost, a reklo bi se i novčani izdatak.

Putem Instagrama i TikToka odavno su se pratioci Karleušine mezimice mogli uveriti u njenu gore navedenu negu, a budući da među brojnim posmatračima ima i starijih ljudi nekako je sve dospelo do medija.

Pročitajte: Nika Tošić otkrila pravo stanje u porodici - Pa zar na mamin rođendan?

Naime, u početku je sve bilo vrlo simpatično.

Jelenina mlađa ćerka delila je šaljivo sa fanovima koju šminku koristi, na koji način je skida, koje kreme koristi, ali čini se to sada prerasta u ozbiljan oblik koji nije mogao ostati bez komentara.

Uprkos činjenici da se vreme promenilo, da su novije generacije naprednije od onih starijih, nema sumnje da je još uvek prerano da devojčica u osnovnoj školi koristi više preparata od svoje majke, koja je u ranim četrdesetim.

Instagram

 

Za početak mnogi su prokomentarisali da je šminka u njenom uzrastu sama po sebi štetna.

Koža tinejdžera, sa uzburkanim hormonima, posebno je osetljiva i svi znaju da kako se u tim godinama odnosite prema njoj tako će vam ona kasnije, kada vam najnephodnije bude, i vratiti.

U prevodu, lepo je to što postoji bjuti rutina Nike Tošić, nakon dana pod šminkom i veruje se da se Jelena potrudila da naslednici kupi najbolju kozmetiku i šminku, netestiranu na životinjama.

Ipak, upitno je da li je to zaista jednoj devojčici od 14 godina neophodno.

frnotnika/TikTok

 

Kozmetičari će se složiti da je jedan blagi tonik za čišćenje lica, možda bebi-sapun i odlična hidratantna krema sasvim dovljna baza.

Nika, međutim, ne misli tako. Danas je sa fanovima ona podelila interesantnu fotografiju iz svog doma na kojoj je sa maskom za lice.

Pročitajte: Haljina Nike Tošić je san svih tinejdžerki! Košta papreno, a ona je nosi na plaži (FOTO)

Verovatno ju je uzela od majke, a možda je i kupila neku protiv akni te pokušava da suzbije neizbežno.

Instagram

 

Ne razlikuje se, po svoj prilici, Duškova i Jelenina ćerka od svojih vršnjakinja, koje verovatno slično isprobavaju u svom domu ali nisu medijski zastupljene, samim tim javnost nema uvid u to koliko je to daleko otišlo.

 

 

Komentari (0)

Loading