Lifestyle

Story ekskluzivno iz Barselone: Imali smo priliku da vidimo najnovije Huawei pametne uređaje koji će obeležiti jesen

Story ekskluzivno iz Barselone na promociji Huawei revolucionarnih gedžeta

Story ekskluzivno iz Barselone: Imali smo priliku da vidimo najnovije Huawei pametne uređaje koji će obeležiti jesen

Promo

Tehnološki gigant Huawei danas je u Barseloni predstavio niz revolucionarnih gedžeta, uključujući dugo očekivanu Huawei Watch GT 5 seriju, pametne satove Huawei Watch Ultimate Green i Watch D2, kao i inovativne tablete nove generacije – Huawei MatePad Pro 12,2-inch i MatePad 12 X.

Na impozantnoj lokaciji palate Sant Jordi, s prelepim pogledom na Barselonu, Huawei je demonstrirao svoje inovacije pred publikom od više stotina ljudi. Prisutnima su se obratili i ambasadori Huawei nosivih uređaja, Mo Farah, legendarni atletičar i nekadašnji zlatni olimpijac, i Pamela Reif, svetski poznata fitnes influenserka.

Promo Huawei

 

Huawei Watch GT serija inspirisana je luksuznim Gran Turismo automobilima, a najnoviji Huawei Watch GT 5 donosi još impresivnije performanse i elegantan dizajn. Ova serija pametnih satova namenjena je onima koji žele spoj vrhunske tehnologije i stila, pružajući korisnicima iskustvo visoke funkcionalnosti i luksuza.

Dostupan u Pro i standardnoj verziji, Watch GT 5 dolazi sa širokim izborom boja i premium materijala, pružajući mogućnost personalizacije svakom korisniku. Ovaj pametni sat stoga nije samo funkcionalan gedžet, već i modni asesoar koji će podići vaš stajling na novi nivo – bilo da ste na poslovnom sastanku ili večernjem izlasku.

Promo Huawei

 

Među novitetima koje nam Huawei donosi ove jeseni posebno se ističe Huawei TruSense System, koji omogućava precizno praćenje vašeg zdravlja i fizičke aktivnosti. Bez obzira da li ste u teretani, na trčanju ili jednostavno uživate u šetnji, ovaj sistem brine da vaši podaci budu tačni i detaljni.

Za sportiste i ljubitelje aktivnog života Huawei Watch GT 5 pruža sveobuhvatan uvid u vašu fizičku aktivnost. Takođe, Novi Sunflower sistem pozicioniranja garantuje precizno praćenje vaših aktivnosti i lokacije, što je savršeno za ljubitelje trčanja i one koji su stalno u pokretu.

Avanturiste i ljubitelje kvalitetnog vremena u prirodi će takođe obradovati i dug vek trajanja baterije – standardna verzija traje do sedam dana, dok Pro verzija omogućava čak dve nedelje upotrebe bez punjenja. Zahvaljujući tome Huawei Watch GT 5 je idealan saputnik u svakodnevnim izazovima jer pojednostavljuje vašu rutinu, a uz to ćete uvek imati stilski detalj koji savršeno pristaje uz svaki vaš autfit.

Promo

 

Pored Huawei Watch GT 5 serije pažnju je privukao i Huawei Watch D2, lider među nosivim nemedicinskim uređajima sa opcijom merenja krvnog pritiska. Ovaj revolucionarni pametni sat omogućava 24-časovno precizno merenje krvnog pritiska, koristeći Huawei TruSense sistem za brže i tačnije rezultate.

Svojim tankim dizajnom i velikim ekranom od 1,82 inča, Watch D2 nudi maksimalnu udobnost i funkcionalnost. Uz mogućnost merenja do devet različitih telesnih indikatora jednim dodirom, sat postaje vaš personalizovani pratilac u svakodnevnom praćenju zdravlja.

S druge strane, Huawei Watch Ultimate Green Edition namenjen je avanturistima, uvodeći poboljšane funkcije kao što su Golf Course Mode i Expedition Mode. Njegov dvobojni keramički nano-tech okvir i nova zelena boja daju mu luksuzan i izdržljiv izgled, dok ga funkcije poput AI Caddie i uvoza ruta kroz Huawei Health aplikaciju čine savršenim saputnikom za sportske entuzijaste.

Ovaj model donosi kombinaciju estetskog dizajna i naprednih tehnologija onima koji žele da istražuju bez ograničenja.

Promo

 

Ovom prilikom su takođe predstavljeni i uređaji koji će posebno obradovati sve umetnike i ostale kreativce. Huawei MatePad Pro 12,2-inch tablet je savršen saputnik za sve one koji žele da probude svoju kreativnu stranu.

Uz maksimalnu osvetljenost od 2000 nita i aplikaciju GoPaint, uživanje u stvaranju digitalne umetnosti nikada nije bilo lakše. Za mlađu generaciju tu je i Huawei MatePad 12 X tablet, koji se ističe svojim prelepim metalik izgledom i ultrasvetlim ekranom, savršenim za čitanje i kreativni rad.

Huawei je ovim lansiranjem potvrdio svoju poziciju lidera na nivou industrije i ponovo postavlja visoke standarde u svetu tehnologije i stila. Nova generacija pametnih satova i tableta donosi savršenu kombinaciju funkcionalnosti i estetike.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj sporta, kreativac ili jednostavno želite uređaj koji će vas pratiti u svakodnevnim avanturama, nema sumnje da ćete pronaći Huawei gedžet uz koji ćete ostvariti sve svoje planove.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading