Celebrity News

Olivera Balašević uskladila stajling sa unukom: Kojoj bolje stoji animal print?

Najmlađa unuka Olivere Balašević neopisivo liči na sina spisateljice

Olivera Balašević uskladila stajling sa unukom: Kojoj bolje stoji animal print?

Instagram

Najmlađa unuka Olivere Balašević trenutno je i najslađa zanimacija popularne književnice.

Ne krije udovica Đorđa Balaševića da joj je neizmerno drago kada su sve tri unuke u njenom zagrljaju, ali ako je suditi po objavama na Instagramu čini se da joj je malena Vera karakterno najsličnija.

Pročitajte: Osvanula slika Olivere Balašević u kupaćem kostimu - Ko bi rekao da ova žena ima 65 godina?

Reklo bi se da baka i unuka imaju čak i isti smisao za modu, da vole iste šare, pa čak i animal print sa kojim se mora oprezno.

Istini za volju, najmlađa unuka Olivere Balašević nosi ono što joj tata Aleksa i mama Nikolina obuku, istovremeno ponosna baka u poslednje vreme dosta šara sa stilovima.

Instagram

 

Ono što je delovalo da ona ranijh godina nikada ne bi obukla sada nosi, te se tako print po uzoru na krzno divlje životinje našao kao odabir zgodne književnice.

Da li namerno ili slučajno kada je ona odlučila da dan lepšim učini uz pantalone sa životinjskim šarama i malena Vera ponela je istog dezena prsluk.

Pročitajte: Olivera Balašević za posebne goste sprema kuglof od višanja - Molili je za recept jer kolač miriše do Limana

Neko iz porodice ovaj momenat je zabeležio fotografijom što je Olivera podelila sa pratiocima na Instagramu uz komentar "O jeee".

Instagram

 

 

Nema sumnje da su baka i unuka iste naravi, ali isto tako veruje se da će kada je reč o dostojanstvenom, ženstvenom izgledu unuka baku prešišati.

 

 

 

Komentari (0)

Loading