Moda

Torba koja je najbolja jesenja investicija: Trendi, efektna i praktična

Najmodernija torba za jesen

Torba koja je najbolja jesenja investicija: Trendi, efektna i praktična

shutterstock/Alones

Ovo leto smo proveli uz preslatke pletene torbe, a prerano je reći im zbogom ove sezone - sve što treba da uradite je da promenite materijal.

Pročitajte: Zaboravite farmerke - Ovo su najmodernije pantalone za jesen

Tkane torbe su oduvek bile povezane sa odmorom na plaži, ali moda 2024. menja sve. Sada su takvi  dodaci postali sastavni deo svakodnevnog urbanog izgleda i preplavili modne piste i društvene mreže.

Stoga, dok je vreme još uvek lepo i kako je još najmanje nekoliko nedelja do prave jeseni, imate vremena da nabavite ovaj trendi model.

 

Masovno tržište takođe kopira legendarne modele, dopunjujući ih novim detaljima, farbajući ih u svetle boje, umećući postavu ili zamenjujući kožu ekološki prihvatljivim materijalima - tako da svaki proizvod pronađe svog vlasnika. Stoga i vi možete sebi priuštiti trendi komad ove sezone. Ostaje samo da izaberete opciju koja vam se sviđa.

Takva torba će najbolje izgledati u bordo nijansi. A ako niste imali vremena da nabavite dodatke u tamnoj nijansi trešnje, onda predlažemo da počnete sa torbom. Razbija osnovne monohromne odevne kombinacije i zahvaljujući svojoj plemenitoj boji daje ubedljivost vašem autfitu. Takođe su u trendu mleko, braon ili maslinastozelena boja.

Komentari (0)

Loading