Celebrity News

Jovana Joksimović zna tajnu srećnog braka: Nikada ne propušta JEDNO, a muškarcima je to jako važno

Brak Jovane i Željka Joksimovića bez većih trzavica

Jovana Joksimović zna tajnu srećnog braka: Nikada ne propušta JEDNO, a muškarcima je to jako važno

Instagram

Kada je 2012. godine brak Jovane i Željka Joksimovića prvi put sklopljen, s obzirom na to da je sve obavljeno tajno i van Srbije, digla se velika medijska prašina.

Poznati supružnici rođenjem sina Koste venčali su se ubrzo i u Beogradu, čime su prvobitnu senzaciju malo ublažili. I pored toga njihov odnos nastavio je da intrigira javnost.

Pročitajte: Ana i Srna ih obožavaju, a Željku su omiljeno jelo - Jovana Joksimović sprema najukusnije tortilje sa piletinom, gotove za 15 minuta

Da li zato što su iz različitih profesionalnih sfera ili zato što su drugačijih karaktera Jovana i Željko oduvek su privlačili puno pažnje.

Hladnokrvnost koju pokazuju pred kamerama, otresitost i ogromno samopouzdanje takođe su razlog interesovanja javnosti, koja svakim njihovim gostovanjem, zasebnim ili zajedničkim, očekuje nešto novo da čuje.

Boško Karanović

 

Najbolji uvid u to kakav je brak Jovane i Željka Joksimovića mogao se videti u emisiji kod Harisa Džinovića, gde su se voditeljka i pevač sporečkali.

Zapravo kantautor je, narodski rečeno, pecnuo suprugu, gde se ona najblaže rečeno branila.

Niko nije mogao ni da pretpostavi da je odnos u porodici Joksimovića takav, verovatno su kamere uticale na razgovor supružnika, ali nema sumnje da je Jovana ta koja je sklonija kompromisu.

Pročitajte: Gala proslava 52. rođendana Željka Joksimovića - Sve prštalo od luksuza, a najviše pažnje privukao sat na Jovaninoj ruci (FOTO)

Njena odluka da supruga prati čak i na fudbalske utakmice najiskreniji je pokazatelj toga.

Instagram

 

Nedavno je sa njim bila na Zvezdinom stadionu i time se pohvalila, a dame na Instagramu prokomentarisale su da je upravo to njen začin za skladan brak.

Komentari (0)

Loading