Celebrity News

Karleuša otkrila kakva je Ceca kada ostane sama sa njom u sudnici: Ovo niko nije očekivao

Jelena Karleuša o Ceci i njihovom odnosu u sudu prvi put progovorila

Karleuša otkrila kakva je Ceca kada ostane sama sa njom u sudnici: Ovo niko nije očekivao

ata images/antonio ahel/M.M.

Jelena Karleuša o Ceci u poslednje vreme često govori.

Češće nego inače priseća se pop diva da su se folk zvezda i njen pokojni suprug navodno ružno ponašali prema njoj, zbog čega ona daje sebi za pravo da takođe u lošem kontekstu komentariše nju i njen rad.

Pročitajte: Ceca Bogdani poklonila venčanicu, a evo kako joj snaja uzvraća

Gostovanje na Prva televiziji podiglo je veliku prašinu upravo iz tog razloga.

Ponovo je Karly osetila potrebu da priča o svojoj suparnici, spomenula je ponovo prošla dešavanja, osvetu, ali i sudski proces u kome su njih dve godinama.

- Možda i savet mojim koleginicama da ne budu kao ove koje su se već uvoštile, koje se pretvaraju, što se više i ne bave pevanjem nego su voditeljke neuspešne - počela je izlaganje Jelena, pa na molbu voditeljke Irine Vukotić da kaže na koga je tačno mislila odgovorila:

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Pa ne znam, na primer pomenula si Cecu. Ceca je bila lepa žena sad se... nekako je izgubila ono što je pre imala, meni je žao. Došla bih joj ja u emisiju da joj dam malo energije i na gledanosti pošto je statistička greška - zaključila je Karleuša. Međutim, tu nije bio kraj.

Irina ju je pitala zašto voli da koleginice pecne.

- Zato što sam šou-biz manijak, to je šou-biznis, ja sam neko ko je rođen za šou-biznis. Htela sam da kažem, ali si me prekinula. "Blic" je čuo da ja sa "Telekomom" već dve godine spremam svoju emisiju, pa su oni potrčali i izabrali tri padeža i neharizmatičnu osobu za taj posao, kao i Saša Popović u "Zvezdama Granda".

- Kada sam radila na ovoj televiziji "Zvezde Granda", to je bilo ludilo, obarali smo sve rekorde gledanosti, to se posle, kada je neko drugi seo u moju stolicu, pokazao kao pogrešan potez. Tu smo negde i došli na ideju da ja treba da imam moj šou, gde ćemo oterati u penziju sve druge voditelje.

Pročitaje: Karleuša otkrila kroz kakvu agoniju Dragana Mirković prolazi sa Tonijem - Nazvala me je i rekla da sam imala sreće s Duškom

- Kada ti neko mnogo zla učini, onda ti nemaš lepu reč za njega. Ja sam od žene koje si pomenula mnogo toga lošeg dobila i ovo je najmanje što mogu da im vratm, ali ja to vraćam sa stilom, duhovito, šmekerski.

- Ceca je moja višegodišnja prijateljica sa suda. Potpuno je drugačija u sudu kada smo zatvorene, kada nije pred kamerama.

Instagram

 

- Ja sam ista, preslatka i predivna, a ona menja svoja lica - ovom rečenicom završila je Jelena Karleuša izlaganje o Ceci, što ne znači da nešto slično neće ponoviti prvi put kada joj se ukaže prilika.

Cilj je, kako tvrdi, bio da vrati milo za drago, ali i da probije rekorde gledanosti jer je to šou-biznis.

Po komentarima i šerovima reklo bi se da je u tome i uspela.

Komentari (0)

Loading