Celebrity News

Vreme je za novi početak: Zvezda serije Igra sudbine donela konačnu odluku, obratila se gledaocima

Sandra Bugarski donela važnu odluku

Vreme je za novi početak: Zvezda serije Igra sudbine donela konačnu odluku, obratila se gledaocima

Luka Šarac

Pre četiri i po godine počela je da se prikazuje telenovela “Igra sudbine”. Od prve epizode gledaoce je očarala Marica Pančetović Pančeta, koju igra Sandra Bugarski.

Luka Šarac

 

- Još dok sam u rukama imala “kroki” lik shvatila sam da će Pančeta biti poslastica za mene i atrakcija za publiku. Bilo mi je bitno da je utemeljim, kako bih posle mogla da se igram i zabavljam. Kad volite i dobro pravdate lik koji tumačite, uživancija je obostrana. I moja, i onih koji gledaju - pričala je Sandra za Hello!.

Pročitajte: Omiljena junakinja iz serije "Igra sudbine" ludo je zaljubljena - Evo ko je osvojio srce Sandre Bugarski (FOTO)

Iako je na sceni bila mnogo pre nego što je stigla Pančeta, Sandra Bugarski uglavnom je bila poznata u pozorišnim krugovima.

- Na pozorišnim daskama sam četvrt veka. Ljubitelji teatra znaju me iz različitih uloga koje sam ostvarila. Sa ovom serijom otvorila su se neka druga vrata, ali sve ide u rok službe - kazala je glumica koja je fakultet završila u Novom Sadu, a zatim godinama radila u zrenjaninskom pozorištu “Toša Jovanović”.

Poslednje četiri i po godine Sandra Bugarski uveseljavala je gledaoce kraj malih ekrana, među kojima je stekla ozbiljne fanove.

Radost mi je data od Boga i nju sebično čuvam. Sve što mi život donese ili odnese spremno prihvatam - nekad lakše, nekad teže. Jedino je izvesno da je ovo trka na duge staze i jedino čega nema u mom pravilniku je – odustajanje - navela je kategorično.

Ata Images

 

Da li je od Pančete odustala ili joj je potreban tek mali predah, još uvek nije zvanično otkrila, ali na njenom Instagram profilu osvanula je poruka sledeće sadržine:

- Poštovana publiko, od ove jeseni vaša omiljena predstava “Kako sam se nadala dobro se nisam udala” u novom ruhu. Sjajna Sandra Bugarski u ulozi Darinke. Dođite da se zabavite.

Pročitajte: Omiljeni glumac iz „Igre sudbine” napustio seriju pa razvezao jezik - Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos i BAHATOST

Na pitanje pratilaca – da li to znači da ne nastavlja da igra u "Igri sudbine" Sandra nije odgovorila.

Ipak, imajući u vidu da je tu seriju napustilo nekoliko glumaca, uključujući Darka Tomovića i Sašu Joksimovića, sve je moguće.

Komentari (2)

Loading
Vera

00:10 25.08.2024

Panceta, napusti seriju, svi je napustite, dosadna je vise! Ma, besmislena totalno! Zaglupljuje! Bolivud je mala maca za ovaj nas Srbilud! Od price ni P, od glume ni G! Idi, bre!