Celebrity News

Po povratku iz Sevilje nastupili novi momenti u domu Veljka i Bogdane! Ražnatović jasan: Što zla žena može iz mesta, đavo ne može iz zaleta

Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića krunisan je rođenjem tri sina

Po povratku iz Sevilje nastupili novi momenti u domu Veljka i Bogdane! Ražnatović jasan: Što zla žena može iz mesta, đavo ne može iz zaleta

Instagram

Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića pre par godina sklopljen je pred očima javnosti.

Sve detalje venčanja, pa i svadbenog veselja prenosile su televizijske ekipe, dok se ono što njima nije dozvoljeno našlo na Instagram profilima zvanica.

Pročitajte: Tek su par dana proveli zajedno u Sevilji- Veljko o Nemanji misli samo jedno

Tako je publika ponosne mame Cece mogla da posvedoči i kasnije komentariše da li je dostojanstveno ona oženila sina.

Najviše se pričalo o venčanici pevačicine snaje, koju joj je zapravo ona poklonila.

Instagram

 

Suzila je i prekrojila estradna umetnica haljinu koju je davnih dana odabrala za svoje venčanje i darovala ju je Bogdani, koja je predivno u njoj izgledala.

Nema sumnje da je Veljko bio oduševljen kada ju je video, sve običaje, pa čak i pucanje iz vatrenog oružja je ispoštovao, a televizijska publika radost zbog ujedinjenja dve porodice pratila je u stopu.

Budući da su već na početku bili tako transparentni, verovalo se da će Bogdana i Veljko i nadalje dozvoliti medijima da im se mešaju u brak, međutim, to je sasečeno u korenu.

Instagram

 

Sve što se o poznatim supružnicima može saznati je sa Instagrama, na kojem uglavnom Cecin naslednik objavljuje zanimljive, humoristične klipove, taguje suprugu, što intrigira pratioce, a medijima stvara prostor za spekulacije.

Pročitajte: Veljko ima samo jedan uslov - Evo u kakav vrtić idu Cecini naslednici, lokacija sve iznenadila (FOTO)

Danas je imao posebnu inspiraciju, podelio je izjavu Miroljuba Petrovića koji citira izreku:

- Što zla žena može iz mesta, to đavo ne može iz zaleta.

Instagram

 

Svi se pitaju da li je nakon povratka iz Sevilje brak Bogdane i Veljka Ražnatovića zapao u krizu ili je Cecin naslednik ponovo želeo da bude duhovit.

 

Komentari (0)

Loading