Celebrity News

Oženjenom čoveku to ne priliči: Veljko Ražnatović se vratio starim navikama (FOTO)

Veljko Ražnatović izlaske stavio na čekanje

Oženjenom čoveku to ne priliči: Veljko Ražnatović se vratio starim navikama (FOTO)

Instagram/Veljko Ražnatović

Otkako se oženio Bogdanom, Cecin sin je drugi čovek. Na izlaske je potpuno zaboravio, a jedino što ga zanima su porodica i sport. Veljko Ražnatović u Titelu odgaja svoja tri sina: Željka, Krstana i Isaiju.

- Čim se vratim u Titel, vraćam se u normalu. Ležem da spavam između 21 i 22 h, budim se oko 4.30. Navikao sam da se tamo budim pre svitanja, dok u Beogradu to ne mogu. Kada bih imao petla, ja bih budio njega, ali imam samo kokoške nosilje.

Pročitajte: Među svim licima njeno nije video - Ko je to nedostajao Veljku na Isaijinom krštenju

Jedem samo ono što sam uzgajam, to je dosta zdravije i za decu. To je bilo na ženinu inicijativu. Tast mi gaji piliće, a ja prasiće, imamo svoju farmu.

Ne nedostaje mi Beograd, nimalo. Za mene je mnogo bolje selo, a Titel je stvarno prelep. Uživam na reci, u divljini, brdu... Ne volim gužvu, saobraćaj, nisam takav. Pritom, na 20 minuta sam od Zrenjanina, a na 50 od Beograda, tako da sam blizu - rekao je Veljko koji je na noćni život zaboravio.

Instagram

 

 

- Svi koji se kreću po kafanama po Beogradu znaju da već pet, šest godina unazad ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedeče - rekao je Veljko.

- Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi, i proveseli, ali da se smucam po kafanama ne. Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kući sa porodicom, nema šta - objasnio je svojevremeno u jutarnjem programu Prve televizije, ali sada je napravio izuzetak.

Naime, on je sa suprugom otišao da poseti sestru Anastasiju i zeta Nemanju u Sevilju, a vreme su iskoristili i za dobar provod.

Tako je Cecin sin pokazao kako se zabavlja u klubu, i čini se da mu je izlazak posle duže pauze i te kako prijao.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

 

Komentari (0)

Loading