Celebrity News

Nataša Ninković slomljena: Napustili su me, a brinula sam o njima do poslednjeg dana

Nataša Ninković Trebinje ređe obilazi

Nataša Ninković slomljena: Napustili su me, a brinula sam o njima do poslednjeg dana

Ata Images

Nataša Ninković Trebinje ređe obilazi otkako su joj preminuli roditelji.

Nataša Ninković Trebinje je napustila kada je došla u Beograd na studije. Kada je imala 25 godina, udala se za Slobodana Šarenca sa kojim ima sinove Matiju i Luku.

Pročitajte: Glumica nije znala da je snimaju: Evo kakav brak zapravo imaju Nataša Ninković i Nenad Šarenac (FOTO)

- Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča. Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - rekla je Nataša koja je uživala da sa suprugom i sinom ode u rodno Trebinje.

- Nikada se nisam osećala kao pobednik kad odem u Trebinje. Ne znam iz kog razloga, tamo dugo nisam mogla da radim ništa. Nego, dođem u posetu roditeljima, da budem samo ćerka mami i tati – prisetila se Nataša Ninković, gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom” i priznala da je bila razmažena kada je bila mala, ali da je kasnije o roditeljima brinula do poslednjeg dana.

- O njima sam brinula do poslednjeg dana. Baš sam brinula o njima. I ugađala sam im sve – priznala je glumica, ne krijući da sada sve ređe odlazi u Trebinje,

- Teže je to sad, ali idem. Kad je kuća prazna to je baš teško

Glumica inače jako drži do privatnosti na društvenim mrežama povremeno pokaže trenutke uživanja sa porodicom i prijateljima, ali jednom je pokazala kako izgleda njen porodični dom u Trebinju.

 

 

 

U svojoj bašti proslavila je i pedeseti rođendan, koji se pretvorio u nezaboravno slavlje do zore.

 

 

Komentari (0)

Loading