Moda

Zaboravite farmerke: Ovo su najmodernije pantalone za jesen

Najmodernije pantalone za jesen su udobne i trendi

Zaboravite farmerke: Ovo su najmodernije pantalone za jesen

Look Studio/Shutterstock

Jesen uskoro stiže i vreme je da svoje ormare obnovimo adekvatnim komadima garderobe. Radnje su prepune raznovrsnih modela, pa nije lako odbrati šta treba da se nađe na listi za kupovinu.

Pročitajte: Popularna i u trendu, a dodaje godine - Frizura uz koju ćete izgledati čitavu deceniju starije

Najmodernije pantalone za jesen zasenile su i suknje i haljine, a modni stručnjaci savetuju da i vi pazarite makar jedan par.

Istorija „kargo” pantalona počela je u prošlom veku. U početku su ih nosili britanski vojnici, zatim su postali deo uniforme predstavnika radničkih profesija, a krajem 90-ih i početkom 2000-ih počeli su da dopunjuju garderobu modnih znalaca. Nosili su ih svi od glumaca do članova britanske kraljevske porodice.

Zatim je nastupilo lagano zatišje, a pre par godina ove lagane pantalone sa džepovima ponovo su se vratile u modnu arenu i postale gotovo najtrendi stvar godine.

Ali sve se menja. Sada je popularni model zamenjen njegovom modifikovanom verzijom, koja je više u skladu sa duhom vremena. Ove sezone, jesenje nijanse i neobični materijali vladaju modnom scenom. Pored blago modifikovane tkanine, dizajneri su napravili još jednu primetnu promenu klasičnog kargo modela - oslobodili su se džepova.

Prvo, ovaj materijal ima odlične zaštitne karakteristike - kišno i vetrovito vreme više nije problem. Drugo, ove pantalone su veoma lagane i kompaktne - ne zauzimaju mnogo prostora, pa će naći mesto u prepunoj garderobi, u koferu za ručni prtljag i u rancu ako neočekivano odlučite da napustite grad .

 

Get Embed Code

Silisti preporučuju da ih nosite sa jednostavnim pletenim majicama, duksevima ili pamučnim košuljama.

Komentari (0)

Loading