Celebrity News

Moj sin nije džak za udaranje! Sin Marije Veljković žrtva vršnjačkog nasilja, voditeljka poručila samo jedno

Sin Marije Veljković doživeo je vršnjačko nasilje

Moj sin nije džak za udaranje! Sin Marije Veljković žrtva vršnjačkog nasilja, voditeljka poručila samo jedno

Antonio Anhel / Ata images

Marija Veljković iz braka sa arhitektom Milanom Milovanovićem ima troje dece, Đurađa, Rosu i Nevu.

Od ovog septembra i najmlađa naslednica je školarac, a najstariji sin Marije Veljković pre izvesnog vremena doživeo je veoma neprijatnu situaciju, o kojoj ona nije želela da ćuti.

Instagram

 

Naime, Đurađ je bio deo projekta u kome su u snimanje uključena deca, a njegovi vršnjaci su ga, kako Marija tvrdi, udarali, ismevali i čupali.

Ona je o ovoj osetljivoj i bolnoj temi progovorila na Instagramu:

- Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje dva puta u toku prvog snimajućeg dana.

Kao odgovor na moju prijavu nasilja produkcija ga je izbacila iz projekta.

Kao ženi iz ovog posla, tolerancija, čak i nagrađivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo je nedopustiva - napisala je ona.

Pročitajte: Kako da na zdrav način počnete dan - Marija Veljković ima recept (FOTO)

- Kao majka, razmišljam: Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva i udara u glavu? Nisam! S te strane, hvala produkciji koja je moje dete isključila iz projekta.

Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko - bila je iskrena voditeljka.

Sin Marije Veljković glumački talenat nasledio je od majke, te verujemo da će krenuti njenim stopama i da ga kroz život i karijeru više neće pratiti ovakvi neprijatni događaji.

 

 

O vršnjačkom nasilju veoma je važno govoriti jer je svakodnevno zastupljen među decom i tome treba stati na put jer smo svi svedoci šta se prethodnih godina dešavalo u našoj zemlji.

Baš zbog toga voditeljka i glumica nije želela da ćuti.

Komentari (0)

Loading