Horoskop

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine: Drastične promene, a dva znaka da pripaze na zdravlje

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine: Drastične promene, a dva znaka da pripaze na zdravlje

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Solidna radna sedmica je pred većinom tipičnih Ovnova. Na samom startu možete dobiti neke povoljne informacije od prijatelja ili osobe sa kojom ste nekada sarađivali, koje vas mogu pokrenuti ka uspešnoj realizaciji onoga što ste zacrtali. Nema potrebe za žurbom i ishitrenim potezima, jer možete pred kraj sedmice upasti u manje verbalne konflikte sa nadređenima ili osobama sa kojima blisko sarađujete a to vam uopšte sada nije potrebno. Sve u svemu bićete zadovoljni postignutim.

Ljubav: Odličan period je pred zauzetim predstavnicima ovog sazvežđa. Aspekti su vam naklonjeni za neko fino putovanje, ili neki drugi hedonistički užitak, a može i kućna varijanta naravno. Oboje ćete biti u pozitivnom raspoloženju, strastveni i željni da jedno drugom pružite nezaboravne ljubavne trenutke. Slobodni Ovnovi mogu očekivati poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža, na nekom okupljanju, ili prilikom izlaska.

Zdravlje: Zdravlje solidno tokom celog perioda, eventualno povedite računa o infekcijama.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Bikovi, biće vam potrebna pomoć nekog od proverenih osoba kako bi neke probleme tehničke prirode uspešno rešili, i ne ustručavajte se da je zatražite. Za sve ono što biste hteli da tokom ove sedmice pokrenete ili ubrzate neku realizaciju ideja ili projekta, potrebno je malo više strpljenja i zato ne srljajte bez potrebe i ne insistirajte tvrdoglavo, vrlo brzo će se sve pokrenuti u željenom smeru.

Ljubav: Kod zauzetih Bikova biće dosta planova, dogovora, druženja izlazaka. Pokušajte da budete otvoreni u komunikaciji, da jasno date do znanja šta želite. Pozitivnu energiju u ovom periodu među vama najbolje je trošiti kroz zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju, ili kroz putovanja.  Slobodni, ovo je vaše vreme za komunikaciju sa suprotnim polom. Odličan je period da se upoznate bolje i  približite osobi koja vam se veoma dopada.

Zdravlje: Tokom ove sedmice ne očekuju vas neki ozbiljniji zdravstveni problemi. Budite malo više fizički aktivniji, prijaće vam šetnja, boravak u prirodi šta god.

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Blizanci, vi ste u ovom periodu vrlo uporni i rešeni da neke stvari rešite onako kako vama odgovara, ali ćete nailaziti na otpor onih koji su oko vas. Nisu oni trenutno sposobni da prate niti vaš tempo niti da na pravi način razumeju veličinu problema na koji ste naišli. Pokušajte da se što manje nervirate, rasipate energiju, budite strpljivi i uspećete da isterate svoje na način na koji ste i zamišljali.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, pokušajte da organizujete nešto novo, kraći put, obiđite neko fino mesto  ili bar organizujte neki izlet. Napravite neke pozitivne zaokrete i videćete da će vam  i partner biti raspoloženiji i živahniji. Promenićete ustaljenu svakodnevicu, što vam daje divne mogućnosti da se sa partnerom u narednom periodu još više povežete. Slobodni Blizanci, vama se preporučuje više  izlazaka, druženja sa prijateljima i više  aktivnosti na društvenim mrežama. Očekujte bar jedno intrigantno poznanstvo.

Zdravlje: Tokom ove sedmice radite maksimalno na jačanju imuniteta, moguće su i  respiratorne infekcije.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Promenljiva radna sedmica je pred Rakovima, i neće vam niti lako da sve obavljate a da ne iskrsne bar neki problem ili možda kritika na vaš račun. Može dolaziti do sukoba mišljenja,a  razlog mogu biti neke informacije koje dolaze do vas ili papirološka pitanja. Budite strpljivi pre svega u komunikaciji sa autoritetima, i proći ćete bezbolnije kroz ovaj izazovan period.

Ljubav: Zauzeti Rakovi mogu tokom ove sedmice da očekuju malo povoljniju situaciju u odnosu sa partnerom.  Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije oslonce i to sada zajednički možete postići. Ovaj period je povoljan i za druženje, izlaske, iskoristite ga da ulepšate jedno drugom svakodnevicu. Slobodni Rakovi i dalje treba da potenciraju druženje i izlaske sa osobama koje su im drage, a ako nekog upoznate, pa dajte mu šansu nikad se ne zna.

Zdravlje: Zdravlje i dalje promenljivo tokom ove sedmice, radite na jačanju imuniteta i preventivno delujte kada je respiratorni sistem u pitanju.

dnevni horoskop

Lav

Posao: Najviše problema Lavovima ove sedmice može zadavati papirologija. Budite oprezni, vodite računa o najsitnijim detaljima, kako vam se ne bi potkrale greške ili neki veći propust, zbog koga biste mogli da trpite posledice, pre svega finansijske. Mogu vam iskrsnuti neke greške od ranije i koje ćete sada teško moći da ispravite bez nečije pomoći.

Ljubav: Bez nekih bitniji promena na ljubavnom planu zauzetih Lavova. Komunikacija toplo -  hladno, nikako da se nađete sa partnerom na istim talasnim dužinama. Morate biti strpljivi i uzeti u obzir i mišljenje druge strane. Slobodni Lavovi mogu se upoznati sa nekim preko posla, i to iznenada, a nije isključeno da to nude i preko društvenih mreža. Prijaće vam ova komunikacija. Uživajte.

Zdravlje: Ne bi trebalo da vas očekuju ozbiljniji zdravstveni problemi, jačajte imunitet, budite fizički aktivni.

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Device, i dalje ste u nepovoljnom period kada je profesionalno funkcionisanje u pitanju, brojni rokovi su već pomereni i nemojte još vi svojim stavovima dodatno komplikovati. Nešto ćete morati da ispravljate, da se vraćate unazad, pripazite  da ne preterate sa reakcijom, ma koliko bili u pravu. Takođe bi bilo poželjno da se ovih dana ne zalećete u poslove koje ne poznajete dovoljno i o kojima nemate sve informacije. Ni za finansije nije najbolji period. Nećete biti zadovoljni to je činjenica, ali ako je za utehu već od početka sledeće sedmice vas očekuje kud ikamo bolja situacija, stoga budite mudri i strpljivi.

Ljubav: Zauzete Device i dalje mogu da se pohvale stabilnim partnerskim relacijama.  Sa partnerom bi trebali da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Prija vam veće društvo, to vas čini ispunjenijim. Odložite rešavanje krupnijih problema za neko drugo vreme. Okrenite se porodičnim dešavanjima, skupovima i odnosima koje ste zapostavili zbog partnera i posla.   Možete očekivati i neki lepi poklon. Slobodne Device, što više druženja, izlazaka, komunikacije na društvenim mrežama i pojaviće se već neko ko je po vašoj meri.

Zdravlje: U ovoj sedmici pored respiratornih tegoba, moguć je i osećaj velike iscrpljenosti.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Dosta povoljna poslovna klima očekuje većinu Vaga. Možete dobiti neke povoljne informacije koje trebate iskoristiti jer vam mogu omogućiti da postignete ono što odavno priželjkujete i čemu težite, novi poslovni dogovor ili nova saradnja. Budite u svom dobrom elementu, komunikativni, diplomatski nastrojeni i hvatajte prilike da se dokažete u svakom trenutku. Što se finansija tiče, imaćete problema sa naplatom svojih potraživanja i moraćete da  intervenišete ako mislite da ubrzate postupak na bilo koji način.

Ljubav: Druga polovina meseca ne donosi značajnije poboljšanje situacije Vagama u vezama, sve se ponavlja i nastavlja. Sumnjičavost i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu, i na vama je kako će te ih iskanalisati. Mnoogi od vas će se osećati inertno, sputano, ograničeno. Slobodni, najverovatnije će osoba iz prošlosti da pokuša da ponovo uspostavi komunikaciju sa vama, i vi ćete je najverovatnije prihvatiti.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče vodite računa o krvnom pritisku, dovoljno se odmarajte.

 

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Sve što budete započeli u ovoj radnoj sedmici, uspećete i da realizujete, ali ne očekujte da će ići baš glatko. Možete očekivati neko usporavanje verovatno zbog nekih dodatnih provera ili ispravaka koje trebate uraditi, mogu vas neistomišljenici takođe iritirati zavidnim komentarima, ali kako god da bude to vas neće mnogo poremetiti u svojim namerama. Bićete iscrpljeni i mentalno i fizički, ali i zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Kako vreme bude odmicalo tako će se i situacija na ljubanom polju zauzetih Škorpija popravljati, i teške misli, sumnje i dileme počeće da blede i polako nestaju, i shvatićete da je ovo samo bio neki test period za vas. Počećete da funkcionišete dosta bolje,  pravićete planove i dalje razvijati vašu vezu u pravcu koji zajedno želite.  Slobodne Škorpije, može se aktivirati ponovo neka komunikacija sa nekim iz prošlosti, ali nije preporuka za bilo kakvo ozbiljnije upuštanje u ovu priču. Drugim rečima, da je valjalo to bi i trajalo. Okrenite se zato druženju, izlascima, prijaće vam sloboda.

Zdravlje:  I dalje vodite računa o zglobovima, kičmenom delu, možete imati izraženije tegobe tokom ove sedmice.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Početak sedmice kod većine Strelčeva biće dosta napet i turbulentan. Može doći do neočekivanih promena  u poslednjem trenutku, i dovesti u pitanje sam projekat i rokove. Neki dogovori se mogu otegnuti ili doći do zastoja u pregovorima i vraćanje na početak i nećete moći da tu mnogo šta promenite. Trudite se da budete pribrani i smireni, ostatak ovog perioda već donosi bolje uslove za rad i kvalitetniju komunikaciju i dogovore sa onima sa kojima sarađujete.

Ljubav: Zauzeti Strelčevi, postoji velika mogućnost  da će doći do sukoba sa emotivnim partnerom. Potrudite se da ne provocirate, ali i da ne povlačite neke drastične poteze. Stvari će onda krenuti ka smirenju,  i  komunikacija će biti neuporedivo bolja. Dobro  razmislite o svojim odlukama i potezima, kako se kasnije ne bi kajali. Slobodni Strelčevi, ako se dvoumite i ne znate da li da nešto otpočnete, pa nećete ni znati na čemu ste ako ne napravite vi taj prvi potez.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče čuvajte i dalje grlo, i na prve simptome reagujte, kako bi izbegli ozbiljnije tegobe.

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Standardno funkcionisanje očekuje većinu Jarčeva tokom ove radne sedmice. Povoljan je period za neko usavršavanje, obuku. Otvaraju vam se nove šanse i za pokretanje nekih dogovora od ranije koji su možda bili prekinuti ili u zastoju. Vrlo je bitno da ukoliko želite da nešto ozbiljnije pokrenete i promenite u poslovnom segmentu, potražite savet ili pomoć osoba koje vam mogu doprineti bržem i stabilnijem napredovanju u tom polju. Budite vredni, stabilni i strpljivi, vaših pet minuta svakako nailazi.

Ljubav:  Ovaj period zauzetim Jarčevima donosi  potrebu   da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju ili vas bole, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas. Ukoliko vam je stalo, a jeste, budite vi prvi koji će popustiti i dati šansu za otvorenu i iskrenu komunikaciju. Slobodni, pojačajte izlaske, druženja, očekuje vas dosta flerta, novih lica i dobrog provoda. Uživajte.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku, pokušajte da kontrolišete nervozu, stres ukoliko je to moguće.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, konačno malo i vi da odahnete. Ova radna sedmica vam donosi stabilizaciju situacije u poslovnom segmentu i neke stvari kreću da se dešavaju u vašu korist. Idete ka nekom sebi zacrtanom cilju, unapredite saradnju sa kolegama i poboljšajte komunikaciju sa poslovnim partnerima. Treba da očekujete pohvale, sasvim je realna osnova za to. Samo napred.

Ljubav: Na ljubavnom polju zauzetih predstavnika ovog sazvežđa situacija će se pokrenuti u pozitivnom smeru, uz pojačanje bliskosti i razumevanja. Možete pojačati druženja sa prijateljima, izlaske, šta god što će vam ulepšati svakodnevicu. Slobodne Vodolije, šanse da se ozbiljno zaljubite postoje. Da li će to biti neko preko prijatelja, ili društvenih mreža, videćete i sami.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, mogući su problemi urogenitalnim traktom i respiratornim organima, alergijama.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ribe, i dalje ćete biti u nepovoljnom i napetom poslovnom periodu. Razna dešavanja na dnevnom nivou dodatno će uzburkati celu situaciju i doneti vam kulminaciju opterećenja koje već duži vremenski period pokušavate da izgurate kako znate i umete. Mnoge stvari sada koče, mnogim situacijama ste opterećeni, morate izdržati pritisak posla, proći će i ovaj po vas vrlo nezahvalan period.

Ljubav: Zauzete Ribe bi trebalo da uzmu stvar u svoje ruke i počnu da rešavaju probleme sa svojim partnerima koji tinjaju već duže vremena unazad. Sada je pravi trenutak da sve isterate načistac jednim iskrenim, otvorenim suočavanjem, i videćete kako će se situacija vrlo brzo pokrenuti u pozitivnom smeru. Slobodne Ribe mogu otpočeti novu romansu, a koliko će potrajati videćemo.

Zdravlje: Polje zdravlja će vam biti opterećeno ove sedmice.  Mogući su problemi sa krvnim pritiskom, cirkulacijom,a pričuvajte se i infekcija. Pokušajte da se psihofizički relaksirate maksimalno.

Nedeljni horoskop do 22. septembra 2024. godine preuzet sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading