Celebrity News

Maja Mandžuka konačno zablistala u belom: Sve se dogodilo u Parizu, daleko od Filipa Živojinovića (FOTO)

Venčanje Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića planirano je, ali se nikada nije obistinilo

Maja Mandžuka konačno zablistala u belom: Sve se dogodilo u Parizu, daleko od Filipa Živojinovića (FOTO)

Jelena Jovanov

Venčanje Maje Mandžuke i Filipa Živojinovića trebalo je da se dogodi u Americi, gde je, tada zaljubljeni par, živeo i radio.

Život pod istim krovom, godine zabavljanja, sloge i mira ukazivale su na to da će se u nekom momentu glumica i producent jedno drugome zavetovati na ljubavi.

Pročitajte: Bila je velika ljubav Filipa Živojinovića, a onda je nestala - Glumica u 43. godini izgleda bolje nego ikada

U Srbiji se iz dana u dan očekivala vest da su priredili svadbeno veselje i da su stali na ludi kamen makar pred matičarem.

ata images/M.M., Marija Mlađen

 

Nažalost, njihova ljubav je prekinuta. Filip se vratio u rodni grad, Maja ostala u stanu u Los Anđelesu gde i dan-danas povremeno radi.

Nedugo od raskida posinak Lepe Brene otpočeo je vezu sa estradnom umetnicom Aleksandrom Prijović koju je ubrzo zaprosio i oženio, te su sve nade u pomirenje s Majom pale u vodu.

Smatralo se da je mladi Živojinović odgovoran za sva dešavanja "preko grane", međutim, u  jednoj emisiji Pink televizij u kojoj je bivšeg izabranika pozdravila i poželela mu sreću dramska umetnica kroz smeh je nagovestila da je ona ta koja je odbila prosidbu.

Instagram

 

I to ne jednom, već nekoliko puta.

Pročitajte: Pobegla sam sa venčanja - Maja Mandžuka otkrila šta je uradila Filipu Živojinoviću, pogledajte fotografiju

Šta se zapravo zbilo između bivših emotivnih parntera niko sa sigurnošću ne može da tvrdi, ono što je izvesno je da su danas srećni Filip sa Aleksandrom, Maja verovatno sa drugim muškarcem.

Da je glumica zadovoljna svojim emotivnim statusom svedoče snimci i slike koje redovno objavljuje na Instagramu.

Instagram

 

Jedna od njih osvanula je iz Pariza. Maja se slikala dok šetala ulicama u beloj haljini.

 

 

Komentari (0)

Loading