Celebrity News

Ova lepotica je osvojila srce zlatnog vaterpoliste: Upoznajte suprugu Save Ranđelovića

Supruga Save Ranđelovića je ova lepotica

Ova lepotica je osvojila srce zlatnog vaterpoliste: Upoznajte suprugu Save Ranđelovića

Antonio Ahel/ATAImages

Vest da će vaterpolo reprezentacija Srbije igrati u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu oduševila je naciju. Razlog za optimizam, osim sjajne igre tima, dao je i Sava Ranđelović.

M.M./ATAImages

 

- Daćemo 200 odsto da uđemo u finale – poručio je vaterpolista koji u svojoj bogatoj kolekciji već ima dva olimpijska zlata, iz Rija i Tokija.

Pročitajte: Definitivan kraj - Posle godina sreće i lepih trenutaka Maja Ognjenović stavila tačku, Danila odluka nije iznenadila

Proslavljeni sportista, koji poslednjih godina igra za klub iz Budimpešte, rođen je pre 31. godinu u Nišu, gde je prvi put ušao u bazen.

Uprkos svakodnevnim napornim treninzima i brojnim obavezama, Sava Ranđelović je stigao i da stekne diplomu na Fakultetu za sport, a upisao je i master studije.

- Kad zacrtam sebi neki cilj, idem do kraja. Nikada ne odustajem. To je nešto čemu me je sport naučio. Uvek sam znao čemu težim u vaterpolu: ulasku u reprezentaciju, nastupu na Svetskom prvenstvu, osvajanju olimpijskog zlata. Vredno sam radio, mnogo čega se odrekao, ali vredelo je – rekao je Sava u jednom intervjuu za HELLO!.

Kao i svaki vrhunski sportista, i on je propustio mnogo čega što se njegovim vršnjacima podrazumevalo.

- Ni za čim ne žalim, ali činjenica je da nisam imao vremena za druženje koliko i moji rugari. Osim toga, rano sam otišao od kuće, od sedamnaeste godine sam živeo sam.

Momkovanje i samački život okončao je pre četiri godine, kada je upoznao lepu Tijanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sava Randjelovic (@savcha4)

 

Iako u intervjuima ne govori o svom bračnom statusu, fotografije sa njegovog Instagram profilu više od reči svedoče da je Sava Ranđelović ostvaren i srećan čovek u svakm segmentu svog života.

Bračni par je pre dve godine dobio sina, pa je porodična idila u potpunosti zaokružena. A velika je verovatnoća da je trofejni vaterpolsita dobio i naslednika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sava Randjelovic (@savcha4)

 

 

Komentari (0)

Loading