Celebrity News

Veliko slavlje u domu Bojane i Nikole Rokvića, najsrećnija baka Slavica

Slavlje u domu Rokvića

Veliko slavlje u domu Bojane i Nikole Rokvića, najsrećnija baka Slavica

Instagram

Slavlje u domu Rokvića ne može biti lepše. Nikola i Bojana Rokvić u braku su već osam godina.

Verili su se na dočeku Nove 2016. godine, kada je Nikola svoju izabranicu javno zaprosio.

Pročitajte: Nikola Rokvić i Bojana Barović zbog dece napuštaju Beograd

Venčanje je, ipak, bilo daleko od očiju javnosti, u manastiru Mileševa. Svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži.

- Osećaj je neprocenjiv, pogotovo što smo se nalazili u svetinji kakva je Mileševa. Taj mir i radost u trenutku pristupanja svetoj tajni braka ostaće mi urezan dok sam živ. Venčao nas je naš duhovni otac arhimandrit Leontije, koji nas je na najlepši mogući način uveo u sveto duhovno spajanje – preneo je Nikola kasnije utiske.

Nikola i Bojana imaju troje dece - ćerku Leonu, sina Simeona koji ima 4 godine, a prošle godine u januaru dobili su ćerku Angelinu.

Njihova prva naslednica danas puni osam godina zbog čega je u kući Rokvića posebna atmosfera.

Ovim povodom Nikolina majka, Slavica Rokvić, oglasila se putem svog Instagram naloga.

- Gledam te kako rasteš, kako se iz dana u dan menjaš. Ponosna što si moja. Dok zanesena držeći paletu najdivnijih, šarenih boja, stvaraš slike svoje maštovite stvarnosti. Uživam jer sve što dotakneš pretvaraš u umetnost rađanja.

Rađanja ljubavi, sreće, zadovoljstva, radosti... menjajući i bakinu stvarnost. Jer taj miris sreće, kojim me opijaš čini da svakim danom iznova osetim koliko je život lep. Lenočka moja, prva devojčice bakina, srećan ti osmi rođendan, simfonijo radosti moje. Volim te - napisala je Slavica i raznežila mnoge, a Nikola je u opisu objave ostavio emotikone crvenih srca.

Milos Rafailovic ata images

 

 

Komentari (0)

Loading