Celebrity News

Zauvek original: Nataša Bekvalac u kupaćem koji je hit ove sezone

Pop pevačica Nataša Bekvalac oduševila je fanove novom fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Zauvek original: Nataša Bekvalac u kupaćem koji je hit ove sezone

Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac nikada nije izgledala bolje, složiće se mnogi.

Pratioci su oduševljeni njenim izborom. Ali i besprekornom figurom koja je, pored plave kose, zaštitni znak srpske Alabine, kako su zanosnu Novosađanku nazivali pre 24 godine, u prvim danima karijere.

Pročitajte: Natašu Bekvalac odavno nismo videli ovako izazovnu: Da li je preterala

Nataša Bekvalac je već godinama sinonim za uspeh na muzičkoj sceni. Njena karijera počela je početkom 2000-ih, kada je debitovala sa hitom "Laži me". Nataša je poznata po svom jedinstvenom stilu i energiji kojom osvaja publiku na svojim nastupima. 

Njeni izvajani i zategnuti mišići, kao i mladolik izgled, rezultat su treninga i pažljivo prilagođenog načina ishrane.

Instagram printscreen @bekvalceva

 

- Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada su se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan, znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim - izjavila je pevačica jednom prilikom.

Pročitajte: Zbog njih se ne goji. Nataša Bekvalac otkriva 2 zlata vredne namirnice

Nataša je primer mnogima da balans između majčinstva, karijere i brige o sebi može rezultirati zapanjujućim rezultatima.

Da harizmatične i lepe žene privlače pažnju udvarača govori i ljubavni život Nataše Bekvlac. Pevačica je otvoreno govorila o svojim ljubavnim usponima i padovima, ističući da su je svi ti odnosi oblikovali i učinili jačom osobom. 

A. H./ATAImages

 

- Ljubav je najlepši, ali i najteži deo života. Učila sam iz svojih grešaka i verujem da me sve što sam prošla učinilo boljom osobom - istakla je pevačica.

Kao majka dva ženska deteta, Nataša se trudi da svojim primerom motiviše i njih ali i druže žene da se maksimalno posvete svom telu i duhu. 

- Biti majka je najlepša, ali i najzahtevnija uloga. Hana i Katja su moj svet i sve što radim, radim zbog njih - često ističe Nataša.

Komentari (0)

Loading