Lepota

Leto je pred nama: Uživajte u suncu i preplanulom tenu uz adekvatnu zaštitu

Najbolji proizvodi za zaštitu od sunca

Leto je pred nama: Uživajte u suncu i preplanulom tenu uz adekvatnu zaštitu

shutterstock

Leto je, složiće se mnogi, najlepše godišnje doba. Nestrpljivo ga čekamo kako bismo uživali u odmoru, putovanjima, moru, suncu.

Photo by Chen Mizrach on Unsplash

 

Dobro je poznato da sunčeva svetlost doprinosi proizvodnji vitamina D u organizmu, reguliše rad štitne žlezde, popravlja raspoloženje, a i čini nas lepšim.

Ipak, treba biti oprezan, jer predugo i neadekvatno izlaganje suncu može dovesti do ubrzanog starenja kože, opekotina, alergija i drugih ozbiljnih zdravstvenih problema.

Boravak na suncu je poželjan pod uslovom da je umeren i uz adekvatnu zaštitu. To podrazumeva izbegavanje izlaganja suncu u periodu od 10 do 17 časova, nošenje odeće od prirodnih i laganih materijala, šešir širokog oboda, ali i upotrebu adekvatnih preparata.

Shutterstock

 

"Story" vam preporučuje tri odlična proizvoda za sunčanje, koja će od 2. do 14. jula biti na sniženju do -30%.

Afrodita Sun Care jogurt posle sunčanja 200 ml

Lagana formula prijatno hladi, smiruje i koži nakon sunčanja vraća izgubljenu vlažnost. Dodatni karite maslac hrani i regeneriše, a šipkovo ulje bogato vitaminom E doprinosi obnavljanju ćelija kože i vraća mekoću i elastičnost.

Afrodita/Promo

 

Afrodita Sun Care Marmelada Express 200 ml

Za intenzivno preplanuli ten u rekordnom roku! S ekološkim maslacem od kakaa, ekstraktima šargarepe i oraha, 100% prirodnim uljima osigurava izuzetno brzo postizanje prirodne preplanulosti, kožu bogato neguje, čini je mekom i sjajnom.

Afrodita/Promo

 

 

Afrodita Sun Care Tropical marmelada za sunčanje SPF10

Zaštitni faktor SPF10 osigurava sigurno, brzo i intenzivno postizanje privlačno preplanulog tena. Sadrži bogatu riznicu prirodnih sastojaka: potpuno organsko kokosovo ulje s Filipina, dragoceni karité i kakao maslac, ekstrakt šargarepe s visokom koncentracijom beta-karotena. Vlaži kožu i opskrbljuje je hranljivim materijama, a dodatni antioksidansi štite je od negativnih spoljašnjih faktora i podstiče regeneraciju ćelija.

Afrodita/Promo

 

 

Sniženje se odnosi i na onlajn-šop i na sve objekte "Lilly Drogerie".

U akciji ne učestvuju proizvodi koji su na sniženju, rasprodaji, kao ni poklon-setovi.

Lilly Promo

 

 

Komentari (0)

Loading