Celebrity News

Goca Tržan danas slavi! Godine su prošle, ali sada je vreme za sreću (FOTO)

Sreća Goce Tržan danas je velika

Goca Tržan danas slavi! Godine su prošle, ali sada je vreme za sreću (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Sreća Goce Tržan proteklih godina često je bila tema medija.

Pop zvezda doskoro se borila za potomstvo, te se verovalo, pa i pisalo po portalima da joj samo uspeh na tom planu nedostaje za potpunu sreću.

Pročitajte: Kuća Goce Tržan poplavljena! Raša skuplja vodu, moli za pomoć... nameštaj upropašćen (FOTO)

Istini za volju, da je uspela po drugi put da zatrudni i svom izabraniku, bubnjaru Radomiru Raši Novakoviću rodi dete, sreća Goce Tržan bila bi neopisiva i zasigurno ogromna, međutim, ni činjenica da taj cilj nije ostvarila nije je demoralisala.

Andreja Damnjanović

 

Nastavila je pevačica da uživa u svom drugom braku, odgajanju naslednice Lene koju je dobila sa rijaliti zvezdom Ivanom Marinkovćem, da putuje, radi.

Susreti s publikom posebno je raduju, zbog čega nastupa više nego inače.

Nedavno je održala i koncert u Beogradu, gde je i sebi i drugima dokazala da joj trajanje i mesto na top-listama najslušanijih definitino pripada.

Goca se takođe ostvarila i u ulozi voditeljke. Mnogi tvrde da joj ta pozicija baš leži, te nikoga ne bi čudilo ukoliko bi dobila nove ponude.

Trenutno ona vodi emisiju na K1 gde gosti svoje kolege, ali i brojne stručnjake koji govore na temu psihološkog zdravlja.

Instagram/Goca Tržan

 

 

Upravo to što je psihički zdrava i jaka, istovremeno zahvaljujući neizmernoj podršci supruga, pevačica je uspela da se na pravi način izbori sa neuspehom po pitanju drugog deteta, ne kaje se i ne žali.

Tvrdi da je pravi emotivni izbor put do lepog i skladnog života, kao i adekvatan izbor prijatelja.

Pročitajte: Goca Tržan roditeljima zadala ozbiljan zadatak - O Leninom poklonu za 17. rođendan tek će se pričati

Danas su se oni koje Goca doživljva svojima posebno potrudili i istakli. Vrlo dirljivo su joj na Instagramu čestitali jubilarni 50. rođendan.

Instagram/Goca Tržan

 

Raznih želja je tu bilo, duhovitih, emotivnih svakako interesantnih te se mora konstatovati da je pop zvezda, inače Rak u horoskopu, vrlo nežna i osetljiva duša, danas presrećna.