Horoskop

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine: Ovnove čekaju nove poslovne prilike, Blizanci uživaju u ljubavi

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine pročitajte u nastavku

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine: Ovnove čekaju nove poslovne prilike, Blizanci uživaju u ljubavi

Photo by Dziana Hasanbekava from Pexel

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice Ovnovi, očekujte promene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i ulaganje velike lične energije i inicijative kakao bi rezultati bili vidljivi.

Moraćete da  rešavate neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili, ali krajnji rezultat će biti više nego dobar. Iskoristite mogućnost da preko prijatelja, veza, dođete do nekih značajnih informacija, vesti, jer ćete time dodatno pokrenuti stvari i otvoriti nove opcije vezane za poslovne saradnje.

Ljubav: Oni Ovnovi koji su u emotivnim vezama trebalo bi da unesu više optimizma i dobrog raspoloženja. Početkom sedmice mogli biste biti povučeni u sebe, pa će partner misliti da nešto krijete ili da se distancirate od njega. Posesivnost može biti jedan od ometajućih faktora stabilnosti vašeg odnosa.

Trenutno  ne možete promeniti bilo šta stoga pokušajte da se prilagodite. Slobodni Ovnovi, pravi je čas da prestanete da  svojim ponašanjem zbunjujete osobu koja vas privlači i koja takođe oseća naklonost prema vama. Pokušajte da se više opustite i prepustite, i da ne igrate toplo-hladno, jer nema potrebe za bilo kakvim trikovima. Pravi je čas da se zaljubite.

Zdravlje: Ova sedmica je osetljiv period kada je imunitet u pitanju. Mogući su problemi sa grlom i sinusima.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Vrlo dobra radna sedmica u najavi očekuje Bikove. U ovoj sedmici sve ono što ste u prethodnom periodu uložili u poslovni segment, sada počinje da vam se vraća.

Moguće je da se u vašoj radnoj sredini sada dešava i neka reorganizacija, promene, vi ste osoba koja je dobila najodgovorniju ulogu u svemu tome.

Vi ćete  biti zadovoljni onim što ostvarujete bez svake sumnje. Povoljne vesti stižu vam i kada je polje finansija u pitanju

Ljubav: Onim predstavnicima koji su u emotivnim vezama i ova sedmica najavljuje dosta lepih momenata vrednih pamćenja, a sve zahvaljujući obostranom razumevanju i pažnji koje jedno drugom poklanjate. Sada možete zajednički da rešite svaki problem.

Vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći. Slobodni Bikovi mogu započeti jednu interesantnu komunikaciju sa nekim sa kim se viđaju ili kontaktiraju na poslu, ili čak sa osobom iz njihove neposredne okoline, možda čak i tokom kraćeg puta. Sve je na vašoj strani, krenite u akciju.

Zdravlje: Očekuje vas promenljiva zdravstvena slika. I dalje su moguće, nesanice, glavobolje, problemi sa krvnim  pritiskom.

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice se posao se odvija  velikom brzinom a opštoj zbrci doprinosi i to što vi pokušavate da funkcionišete na više frontova.

Trudite se da završite zaostale poslove, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate ravnotežu sa trenutnim obavezama. Ne uplićite se u rasprave, ne trošite svoje vreme na nervozu i negativnu energiju.

Moraćete da rešavate mnogo toga i verovatno ćete dosta vremena trošiti na dogovore i na papirološka pitanja. Krajem sedmice, moguća je najava nove saradnje.

Ljubav: Kod Blizanaca koji su u emotivnim relacijama, ova sedmica donosi stabilnost. Bolje je  da u ovom periodu prepustite da partner bude u prvom planu, da bude kada su ozbiljne stvari u pitanju taj koji daje završnu reč.

Vi budite zaduženi za dobro raspoloženje, smeh i opuštenost. Isplanirajte zajednička dešavanja, iznenadite voljenu osobu nekim izlaskom, provodom ili  kratkim putovanjem. Za slobodne pripadnike  znaka, kreće period  društvene aktivnosti, više izlazaka i druženja sa prijateljima, a uz to idu i zanimljiva poznanstva. Možete i uploviti u novu vezu.

Zdravlje: Ne očekuju vas ozbiljniji zdravstveni problemi tokom ove sedmice. Više se krećite, budite fizički aktivni.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Sam početak poslovne sedmice Rakovima će biti  nestabilan. Na neke okolnosti možete uticati i njih ćete vrlo brzo promeniti u svoju korist, a povremeno vam može biti teško da se borite i izlazite na kraj i sa nekim svakodnevnim, uobičajenim obavezama.

Sve ono što budete pokušali na brzinu da rešite  verovatno je da ćete se u istom i zapetljati i izgubiti mnogo vremena. Nadređeni i saradnici će vas požurivati, a vi što više ubrzavate, komplikujete, najpre iz razloga što gubite mnogo vremena na detalje ili ćete praviti sitne greške. Pokušajte da etapno odrađujete jednu po jednu stvar, i ne žurite.

Ljubav: U ovoj sedmici  vi i partner imate i na dalje nešto težu komunikaciju i povremeno ste neopravdano svađalački raspoloženi. Ipak, ovo neće uticati na vašu vezu u većoj meri, biće prostora da se situacija izgladi. Trenutno je najbitnije da ne produbljujete jazove u odnosu.

Neophodno je oboma da se dislocirate  što dalje  iz postojećeg okruženja, jer ste nervozni i prilično lako dolazi do  raznoraznih bespotrebnih trzavica. Slobodni Rakovi  mogu imati  mnogo bogatiji društveni život, mnogo uzbuđenja i pozitivnih dešavanja. Otvaraju se mogućnosti za ozbiljnija dešavanja.

Zdravlje: Kada je zdravlje u pitanju, tokom ove sedmice mogući su hronični problemi na prvom mestu sa disajnim putevima, alergijama, astmom, stoga povedite malo više računa.

Lav

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice Lavovi bi trebalo da prihvatite tuđu pomoć i podršku jer koliko god vi želeli da sami svojim snagama idete napred neće vam baš polaziti za rukom zbog lošeg fokusa. Naime, bićete opterećeni nekim detaljima i sitnicama u nekim dogovorima ili poslovnim partnerstvima, a ne sagledavši širu sliku. Zato je moguće da ćete se na nekim stavkama zakočiti i izgubiti previše dragocenog vremena. To vam neće ići u prilog jer ste ionako zatrpani obavezama, nemojte sebi samo dodavati i otežavati.

Ljubav: Budite malo više sa partnerom, i pokažite mu da možete da nešto promenite i da to bude na obostrano zadovoljstvo. Cenite na pravi način ove trenutke koje sada imate – jer nikad ne znate da li se već sutra stanje može promeniti. Ne dozvolite da se u vaš odnos uvuče distanca, potrudite se više jedno oko drugog. Slobodni Lavovi jedna osoba vam je izuzetno interesantna. Ipak, jedna doza  opreza će itekako postojati kod vas.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice. Mogući sitniji problemi sa  bolovima u zglobovima, s problemi sa kičmom i možda glavobolja.

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Naporna poslovna sedmica je pred Devicama. Mnogo aktivnosti, mnogo poslovnih obaveza, a za sve to  ćete imati dosta kratke rokove. 

Očekuje vas  navala  kontakata, dogovora, susreta. Mnogo toga je nedorečeno, nezavršeno, i čini vam se povremeno kao da nikada nećete uspeti da sve privedete kraju.

Možda ćete morati da se vraćate unazad i neke poteze ponavljate, i proveravate sami sebe. Finansije mogu biti malo ugrožene, iz tog razloga povucite ručnu kočnicu na vreme.

Ljubav: U ovoj sedmici Device u emotivnim vezama trebalo bi da poboljšaju  komunikaciju sa partnerom. Morate da izbacite sve toksične stvari iz vaše veze da biste uživali.

Grešaka ima sa obe strane, i zbog toga morate da ih zajedno popravljate. U period ste kada je to izvodljivo. Slobodne Device sa osobom koju ste upoznali u proteklom period možete imati sve lepšu i opušteniju komunikaciju, savet je nemojte žuriti, neka sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Zdravlje solidno, moguće su eventualno stomačne tegobe ili osetljivost grla, menjajte loše navike.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Pred Vagama je sedmica u kojoj moraju biti posebno aktivne u poslovnom segmentu. Očekuje vas pojačan obim obaveza, sledi turbulentan period sa bezbroj poslovnih izazova ali i realnih kočnica gde nećete moći ništa da preduzmete.

Mogu se pojaviti problemi  koji se odnose na rokove koje morate ispoštovati naročito kada je papirologija u pitanju ili kada se vezujete za dogovore. Učinite sve što je do vas, na neke okolnosti ipak ne možemo uticati i to vam je jasno.

Ljubav: Ova sedmica zauzetim pripadnicima znaka Vage donosi pomalo nedefinisan odnos sa partnerom i neku vrstu preispitivanja. U jednom trenutku sve je u najboljem redu,  a već u sledećem ne znate ni šta želite ni šta da očekujete. Ima tu mnogo toga što ste stavljali pod tepih i to morate povremeno da pretresete.  Slobodne Vage,  neke situacije se brzo razvijaju i vi postajete sve više i više zainteresovani.

Zdravlje: Osetljive tačke tokom ove sedmice mogu biti: kardiovaskularni sistem, glavobolje i variranje krvnog pritiska.

.

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Škorpije, tokom većeg dela ove sedmice vaša očekivanja i želje biće u neskladu sa trenutnim mogućnostima. Ne zalećite se u neke poslove o kojima nemate dovoljno informacija ili koji su na neki način neprovereni. Krajem sedmice otvaraju vam se mogućnosti za saradnje sa strancima, i bićete zadovoljni nekim dogovorom.

Ljubav: Škorpije u emotivnim vezama bi trebale  da u ovoj sedmici nastave da funkcionišu na neki uobičajen i korektan način sa partnerom. Biće tu i nekih momenata koji će vam na kratko pokvariti raspoloženje ili vas iznervirati, ali generalno gledano to su samo prolazni problemčići.  Slobodne Škorpije neke priče iz prošlosti se mogu aktivirati, neke stare simpatije, ali i potpuno nove osobe se mogu vrlo zainteresovati za vašu malenkost. Prijaće vam sve to i zato uživajte.

Zdravlje: Posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.Krajem sedmice moguća je pojačana nervoza.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Dosta naporna i turbulentna radna sedmica je pred Strelčevima. Bićete bukvalno zatrpani i  nećete  moći da postignete da planirane stvari i obaveze završite na način na koji očekujete.

Nešto ćete morati  da odložite za kasnije, neke rokove u dogovoru sa saradnicima da ispomerate. To sve značajno usporava poslovni procesi unosi veliku nervozu u vaš kolektiv. Potrudite se da radite etapno i po prioritetima, na neke situacije ili sticaje okolnosti ne možemo mnogo da utičemo.

Ljubav: U ovoj sedmici je za one u  emotivnim  vezama neophodno  da oboje otvorite karte i kažete jedno drugom šta imate. Evidentno je da određeni problemi postoje, samo što su oni u većem broju slučajeva lako rešivi. Nećete ni znati ako ne probate.

Ako je u pitanju ljubomora ili sumnja, neophodno je da ovakve misli presečete u korenu, pre nego što naprave veći problem u vezi. Slobodni Strelčevi, i dalje možete da očekujete iznenađenja kada su nova poznanstva u pitanju, ili ćete vi nekoga iznenaditi svojom pojavom.

Zdravlje: Tokom ove nedelje zdravlje dobro, mogući manji problemi sa disajnim organima i bolovima u zglobovima. Imunitet će vam biti u padu.

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Sedmica koja je pred nama Jarčevima donosi posla preko glave, promenu planova,  ukratko biće vam potrebno mnogo energije da sve izgurate na adekvatan način. Ovaj period donosi i dosta izazova na polju komunikacije i konfuznih  detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmera. Pokušajte da budete strpljivi i što fleksibilniji, kako biste ovaj trenutno napet period pregurali bez veće štete.

Ljubav: Ove sedmice kod Jarčeva koji su u emotivnim odnosima sve će funkcionisati odlično. Gledajte napred, provedite sa partnerom vreme na način koji vi najviše volite, može i kod kuće u opuštenoj atmosferi što i jeste vaša suštinska potreba. Slobodni Jarčevi nude vam se prilike  da otpočnete kontakt sa nekom novom ili pak starom simpatijom. Sve može početi neočekivano i krenuti vrlo brzo da se razvija.

Zdravlje:  Tokom ove sedmice stres vam može zadavati probleme sa snom, a moguće su i probavne tegobe. Potrebno je da se više odmarate.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: U ovoj radnoj sedmici  postojaće opterećenje u poslovnom segmentu i  potrebno da se izborite sa okolnostima i pritiskom koji je sada na vama. Vi ćete se maksimalno truditi da sve pozavršavate u planiranim rokovima, ali oni oko vas neće. I onda će dolaziti do razmimoilaženja i do problema u obavljanju obaveza i komunikaciji. Držite se svog dela posla, i potrudite se da se što manje nervirate, jer nema svrhe.

Ljubav: U ovoj sedmici za one koji su  emotivnim vezama će sve funkcionisati kako treba.  Opušteno i lepo  vam je, ne kvarite. Povoljan je period da odete na neko putovanje, godišnji odmor. Slobodne Vodolije neka komunikacija može krenuti u smeru koji vam odgovara. Možda je to neko kog već poznajete.

Zdravlje: Postepeno pojačavajte fizičku aktivnost i pozitivan stav i sve će doći na svoje mesto. Mogući manji problemi sa glavoboljama kao posledica stresa.

.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Situacija na polju posla za Ribe u ovoj sedmici je kompleksna i biće vam dosta naporno da odradite sve ono što ste zamislili. Da stvar bude još gora, ne računajte mnogo u ovom periodu na solidarnost i lojalnost okoline,  moraćete  sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Obratite pažnju na bitne detalje, jer postoji mogućnost propusta, grešaka, gubljenja važnih papira. Kako god, nema vam druge nego da zapnete i potrudite se da bar veći deo obaveza korektno odradite.

Ljubav: Sedmica pred nama za Ribe koje su u emotivnim vezama biće pomalo burna. I vi partner pokazujete znake sumnjičavosti i nepoverenja, pratite i analizirate svaki postupak druge strane. Osećaćete se pomalo nesigurno, a kod nekih se čak mogu javiti sumnje u  vernost druge strane.

To je posledica vaših unutrašnjih nemira i nekih razgovora koji vodite sami sa sobom, što je i najteže u životu generalno. Slobodne Ribe, postoji mogućnost za više poznanstava u ovoj sedmici, vredi se  potruditi i pružiti šansu nekoj novoj ljubavnoj priči.

Zdravlje: Izbegavajte veće napore, zadimljene prostorije, pazite na ishranu i više se krećite.

Nedeljni horoskop do 14. jula 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com