Celebrity News

Drugačije nam brak ne bi uspeo! Tamara Grujić o tajni koja je presudila hoće li ostati s Vukom

Tamara Grujić uživa u skladnom braku

Drugačije nam brak ne bi uspeo! Tamara Grujić o tajni koja je presudila hoće li ostati s Vukom

Antonio Ahel/ATAImages

Toliko je porodica do sada usrećila kroz svoju emisiju "S Tamarom u akciji", ali TV lice Tamara Grujić zapravo najsrećnijom čini sopstvenu i zato uvek vlada veliko interesovanje za život koji ova simpatična voditeljka ima kada se ugase kamere.

Do sada nije mnogo ni krila, uvek je raspoloženo govorila o suprugu Vuku za kojeg se udala na Gibraltaru, a otkako im se pre nešto više od dve godine pridružila njihova ćerkica Lenka porodična sreća zaista je kompletna.

Pročitajte: Porasla je preko noći - Ćerka Tamare Grujić mamina je slika i prilika, osmeh ne skida s lica

Međutim, uvek se nađe po neki detalj koji se potkrade široj javnosti, a nekada se ispostavi kao ključan za tajnu uspeha koji su Tamara i Vuk zajedno izgradili.

Vuk Đoković je producent i izvršni direktora emisije "S Tamarom u akciji", a diplomirao je produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Facebook

 

- Niti krijem muža, niti nije bio sa mnom u novinama... Vuk je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnosti za veći trošak. 

On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod. Ja sam pravi "štreber", on "kampanjac", ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav - ranije je izjavila Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 

Tamara Grujić je objasnila prednosti toga što posao spaja njihovo zajedničko vreme umesto da ga razdvaja i potpuno iskreno rekla da drugačije teško zamišlja opstanak svog braka.

- Brak između nas bio bi neodrživ da sam ja na terenu devet meseci, a on na drugim projektima. Mi zapravo radimo i živimo zajedno.

S druge strane, bez obzira na to što imamo ista profesionalna interesovanja, karakterno smo potpuno različiti.

- Ja sam plahovita, on je veoma smiren tip, pravi producent. Ja sam ispred kamere, uvek tražim više, uvek želim više, tražim pomoć, novac, podršku, ljudi reaguju na mene, a on radi ono za šta ja nemam vremena, a podjednako je važno - ispričala je.

Pročitajte: Slučajan susret prerastao u bajkovitu ljubavnu priču: Ovako su se upoznali Tamara Grujić i njen suprug Vuk!

Vuk se danas odlično snalazi u ulozi tate i zdušno pomaže Tamari na roditeljskom zadatku, a ona je istakla da je Lenka samo učvrstila njihov odnos.