Celebrity News

Slučajan susret prerastao u bajkovitu ljubavnu priču: Ovako su se upoznali Tamara Grujić i njen suprug Vuk!

Muž Tamare Grujić javnosti je još uvek enigma. Kako na društvenim mrežama, omiljena voditeljka domaće javnosti ne deli previše detalja iz svog intimnog života, mnogi još uvek ne znaju ko je Lenkin tata i čovek koji je osvojio Tamaru.

Slučajan susret prerastao u bajkovitu ljubavnu priču: Ovako su se upoznali Tamara Grujić i njen suprug Vuk!

Detalje ljubavne priče sa Vukom Đokovićem Tamara nikad nije krila. Njih dvoje upoznali su se sasvim slučajno na snimanju jedne emisije, a kada su im se u poslovnom smislu putevi razišli, ubrzo su shvatili da ih veže nešto mnogo jače od posla, prijateljstvo i ljubav.

- Vuk je otišao iz te producentske kuće, ali smo shvatili da smo super drugari, kao i da odlično funkcionišemo zajedno, pa smo ubrzo počeli i da živimo zajedno. Venčali smo se posle godinu i po zabavljanja na proputovanju kroz Španiju, pošto nismo mogli da se dogovorimo koliko će ko zvanica pozvati na svadbu. Vuk je želeo dvadeset, a ja dvesta. Kako kompromisa nije bilo, odlučili smo da se obavežemo na večnu ljubav na Gibraltaru. Bilo je to nezaboravno iskustvo - ispričala je Tamara ovu bajkovitu priču za magazin "Gloria".

Pročitajte: Tamara Grujić nakon što je postala mama: Dobila sam svoju slabu tačku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

Njihova ljubav, krunisana je rođenjem ćerkice Lenke, koja je danas sastavni deo njihove ekipe i koja nikada ne izostaje iz humanitarnih akcija svojih roditelja.

Tamara i Vuk spojili su lepo i korisno, a voditeljka ne krije da im je kao paru trebalo neko vreme da shvate kako da izbalansiraju zajednički posao, ali i privatnost, koju žele da čuvaju za sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

- On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod. Ja sam pravi "štreber", on "kampanjac", ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav - kaže ona.

Vuk Đoković, suprug Tamare Grujić od 2015. godine na čelu je produkcijske kuće, kojom i danas uspešno rukovodi, a iza sebe ima brojne projekte poput serija "Jaogdići", "Folk" i filmova "Ničije dete" i "Jesen stiže, Dunjo moja".

Pročitajte: Tamara Grujić doživela neprijatnost, svi pričaju o njenoj reakciji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 

 

Komentari (0)

Loading