Celebrity News

Tamara Grujić doživela neprijatnost, svi pričaju o njenoj reakciji

Privedena Tamara Grujić - vest da je voditeljka serijala "Sa Tamarom u akciji" zajedno sa svojom ekipom u Vučitrnu uhapšena. Njenu reakciju javnost je nestrpljivo očekivala, a Tamara se konačno oglasila povodom ove neprijatnosti...

Tamara Grujić doživela neprijatnost, svi pričaju o njenoj reakciji

Vest da je policija na Kosovu, u Vučitrnu privela voditeljku i čitavu ekipu serijala "Sa Tamarom u akciji" potresla je domaću javnost. U međuvremenu je stiglo i saopštenje Kancelarije za Kosovo i Metohiju u kom direktor Petar Petković navodi da Tamaru i članove njenog tima policija već nekoliko sati drži u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo već su snimali nekoliko javnih lokacija za  potrebe emisije.

- Tamaru i članove njenog tima policija već nekoliko sati drži u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije - stoji u saopštenju Kancelarije.

Kako Petar Petković dalje objašnjava, Tamara je u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju radila na renoviranju nekoliko kuća za socijalno ugrožene Srbe na Kosovu i Metohiji.

Pročitajte: Tamara Grujić nakon što je postala mama - Dobila sam svoju slabu tačku

- U sklopu tih aktivnosti danas je želela da u Vučitrnu snimi Most braće Vojinovića i stari grad Кaljaju. Međutim, policija ih je tom prilikom privela. Ovo je nastavak šikaniranja i maltretiranja novinara iz centralne Srbije koje vlasti u Prištini mesecima onemogućavaju da rade svoj posao, braneći im ulaz, a sada su pribegli drastičnijim metodama i privođenju medijskih radnika - potom je usledio i zahtev da se Tamara i njene kolege odmah puste iz pritvora.

- Zahtevam da Tamara i njene kolege bez odlaganja budu pušteni na slobodu i da im se omoguću da nesmetano rade svoj plemeniti posao. O njihovom bezrazložnom hapšenju obavestili smo i sve relevantne međunarodne predstavnike u pokrajini, a očekujemo i reakciju svim medijskih udruženja. Nedopustivo je da medijski radnici budu mete bilo čije politike i neophodno je da im se omogući da bez smetnje i opstrukcije obavljaju svoj posao - završio je saopštenje Petković.

Pročitajte: Majčinstvo na prvom mestu - Promene u životima voditeljki nakon porođaja

Ipak, ono što je javnost dodatno iznenadilo je Tamarina reakcija na pomenutu situaciju, o kojoj mediji ne prestaju da pišu:

- Nije istinita informacija. Na gradilištu sam, slabo vas čujem od radova, a i u romingu sam. To nije istina - rekla je Tamara za Telegraf.rs.

 

 

Komentari (0)

Loading