Celebrity News

Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a EVO šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni

Odnos Lepe Brene i Zorice Nakić oduvek je intrigirao javnost.

Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a EVO šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni

ATA Images

Kada je odnos Lepe Brene i Zorice Nakić u pitanju, o njemu se često polemisalo. Jedni su pričali da je Brena kriva za krah Bobinog braka sa Zoricom, drugi su joj se pak divili zbog njenog posvećenog odnosa prema Filipu, kog nije odvajala od svojih sinova. Ipak, ono što javnost oduvek najviše zanima je šta Zorica Nakić zaista misli o Breni?

Zorica Nakić i Boba Živojinović i nakon kraha braka ostali su dobri prijatelji, svako od njih otpočeo je novo životno poglavlje, a bivši supružnici na prvo mesto stavili su svoga sina.

Pročitajte: Kad se ovo desilo u kolima, odlučio sam da promenim život: Boba prvi put o bivšoj ženi

Međutim, o Breni i Zorici mnogo se godinama pisalo. Da li je Brena kriva za krah braka Filipovih roditelja i kako je Zorica podnela razvod, često je bila tema domaćih medija. 

Pa ipak, činjenice govore u prilog tome da su Boba i Zorica tačku na svoj brak stavili pre nego što je prijateljstvo između Brene i Bobe preraslo u romansu. 1991. Boba i Brena ljubav su krunisali brakom, a nekoliko godina kasnije Zorica je srce poklonila Ivu Nakiću, zbog koga se odselila u Sjedinjene Američke Države i podarila mu dvoje dece.

Instagram

 

Obe porodice Filipu su bile životni oslonac, usled čega su i zadržali divne odnose. Međutim, svojevremeno se pisalo da Zorici smeta kada Brena Filipa oslovljava sinom, na šta je pevačica javnosti jasno stavila do znanja istinu.

- Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala - jasna je bila Brena.

Godinama je jasno postalo da Zorica i Brena imaju prisan odnos, te su mnogo puta u javnosti uslikane zajedno. Počevši od zajedničkih ručkova sa svojim muževima, do Filipove i Aleksandrine svadbe. A najveća potvrda Zoričinog mišljenja o Breni, stigla je kada se ona pojavila na promociji Breninog bredna "Lady B".