Lepota

Jednostavna, elegantna i možete je napraviti sami: Frizura Jelene Đoković gotova za 10 minuta, a nosiva u svakoj prilici (FOTO)

Frizura Jelene Đoković nosiva u svakoj prilici

Jednostavna, elegantna i možete je napraviti sami: Frizura Jelene Đoković  gotova za 10 minuta, a nosiva u svakoj prilici (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Jelena Đoković sinoć je ugostila doktora Gordona Njufelda, sa kojim je razgovarala na temu "Kako zadržati bliskost sa decom, uprkos izazovima odrastanja?". Konferencija u organizaciji Fondacije Novaka Đokovića privukla je veliku pažnju, a mnogi su primetili da je tom prilikom, domaćica izgledala spektakularno.

Frizura Jelene Đoković, koju je tom prilikom ponela, uz svoj elegantna, smart autfit, dopala se mnogim damama.

Pročitajte: Nova frizura Jelene Đoković - Noletova žena konačno izašla iz zone komfora, ovako tamnu boju nikad nismo videli na njoj (FOTO)

Reč je o niskom repu, sa blago uvijenim loknama, koji je pogodna frizura za dnevne i večernje prilike, a njen najveći benefit je što je možete napraviti smai kod kuće.

Potrebno je da kosu podelite tako da vam razdeljak bude na sredini, a zatim je blago zaližete i vežete niski rep. Pramen po pramen, kosu vezanu u repu, možete blago uviti, tako da dobijete blage lokne, što ovu frizuru čini elegantnijom.

Antonio Anhel / Ata images

 

Malo laka za kosu, kako bi sve bilo na svom mestu i jedan pramen obmotajte oko gumice, kako biste je sakrili. Vaša frizura biće gotova za 10 minuta, a bićete elegantni poput Jelene Đoković.