Celebrity News

Filip Živojinović otkrio malo poznate stvari o Priji: Rekli su mi odavno neki stariji ljudi, nisam slušao, obistinilo se

Filip Živojinović se ne pojavljuje često u javnosti

Filip Živojinović otkrio malo poznate stvari o Priji: Rekli su mi odavno neki stariji ljudi, nisam slušao, obistinilo se

Instagram @aleksandraprijovic

Dugo godina Filip Živojinović javnosti je bio poznat tek kao sin Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene.

Kada je postao momak, najviše su o njemu govorili njegovi emotivni izbori.

Pročitajte: Molila sam Filipa da me ne vodi u njenu kuću - Aleksandra Prijović VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI, ovo je surova istina o odnosu sa Lepom Brenom

Bio je Filip Živojinović i sa ovom glumicom i sa onom pevačicom, ipak najveći odjek u javnosti imala je njegova veza sa dramskom umetnicom Majom Mandžukom.

Svi mediji pisali su o zaljubljenom paru, a mnogo više se govorilo o njihovom raskidu zahvaljujući kojem je Bobin sin doneo neke radikalne odluke.

M.M./ATAImages

 

Vratio se u Srbiju, upoznao Aleksandru Prijović, sa njom se oženio i dobio sina Aleksandra, a po svemu sudeći život mu se okrenuo za 180 stepeni.

Mlada pevačica inspirisala je Filipa, do tada sportskog menadžera, da postane tekstopisac i kompozitor.

Dobar deo pesama na njenom novom albumu on je napisao, što je javnost jako lepo prihvatil.

Pročitajte: Prija bez Filipa došla na svadbu prijatelja - Razlaz supružnika dogodio se iznenada

Skladni dvojac uspeo je da napuni na desetine arena širom Balkana, čime je Prija zaslužila prvo mesto na estradnoj top listi, a po svemu sudeći odavno je zauzela prvo mesto u Filipovom životu.

- Aleksandra je fenomenalan partner i supruga, predivna majka. Jako je lepo proći sve ovo sa njom i put je bio jako lep do sada - kazao je u svom možda i jedinom "live" intervjuu Filip, pa objasnjo šta je presudilo da otpočne vezu sa Aleksandrom.

Antonio Ahel / Ata Images

 

- To je bila kombinacija nekih stvari koje u datom trenutku čoveku kažu da je to to.

- Meni su i govorili tako neki stariji i iskusniji ceo život: ”Kada dođe ta, ti ćeš znati”. I eto stvarno je u mom slučaju bila istina.

- E, pa ženo moja, moram da kažem ženo moja jer znam koliko te to nervira, ljubim te - zaključio je.

 

Komentari (0)

Loading