Moda

Nema laži, nema prevare! Ivana Pavković pokazala kako zaista izgleda telo žene koja je rodila troje dece

Ivana Pavković se skinula u kupaći kostim

Nema laži, nema prevare! Ivana Pavković pokazala kako zaista izgleda telo žene koja je rodila troje dece

Antonio Ahel/ATAImages

Ivana PavkovićPetar Mitić upoznali su se kroz posao, zbližilo ih je takmičenje „Zvezde Granda”, a od 2016. uživaju u skladnom bračnom životu.

Ata Images

 

Prvog sina, Vujadina, dobili su godinu dana posle venčanja. U septembru 2022. stigla su još dva dečaka, blizanci Vojin i Vuk.

Pročitajte: Malo poznati detalji ljubavne priče Ivane Pavković i Petra Mitića će vas raznežiti - Čak dva puta ju je prosio (FOTO)

- Prvi put smo odmah znali da će se sin zvati Vujadin. Drugi put je dilema bila da li da se svi zovu na slovo V ili ne. Stariji brat je presekao tako što je predložio imena, a mi smo se složili - otkrila je Ivana Pavković u jednom intervjuu za Hello!.

Lepa pevačica nikada nije krila da se u prvoj trudnoći mnogo ugojila.

-  Dugo posle porođaja mučila sam muku sa viškom kilograma, za koje ranije nisam znala. Onda sam uspostavila zdrav režim ishrane kojeg sam se disciplinovano pridržavala.

- Strahovala sam da ću se u blizanačkoj trudnoći opet ugojiti više nego što bi trebalo, ali to se srećom nije desilo. Veći deo trudnoće sam patila od mučnina, nisam mogla da jedem, pa se sve samo regulisalo – kaže.

Ata Images

 

Podizati troje male dece, bez sumnje, nije jednostavan zadatak. Ivana Pavković iskreno priznaje da uspeva da odvoji koji minut za sebe.

Pročitajte: E ovo je zaista venčanica iz bajke - Fotografije sa venčanja Ivane Pavković i Petra Mitića će vas šokirati, u sve se umešala i policija

- Imam pomoć sa svih strana, pa u toku nedelje jednom ili dva puta mogu nakratko da izađem iz kuće. Znam da su deca u sigurnim rukama, tako da mogu da priuštim sebi malo zadovoljstva kod frizera ili kozmetičara. Koliko mi znači da lepo izgledam, toliko mi prija da se bar na sat vremena opustim.

Uostalom, kad je mama zadovoljna i srećna, svi su srećni – smatra Ivana Pavković.

Sa prvim danima leta, pevačica se skinula u crni kupaći kostim koji joj odlično pristaje.

Instagram

 

Pozirala je u zagrljaju supurga, a u opisu fotografije bila je dovoljna samo jedna reč - love.