Celebrity News

Proslavljaju 22. godišnjicu braka, a malo ko bi pogodio: Evo koliko je zapravo zgodni suprug Maje Nikolić stariji od nje

Razlika u godinama Aleksandra i Maje Nikolić

Proslavljaju 22. godišnjicu braka, a malo ko bi pogodio: Evo koliko je zapravo zgodni suprug Maje Nikolić stariji od nje

Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Maja Nikolić već 26 godina uživa u skladnoj ljubavi sa biznismenom Aleksandrom Nikolićem. Njihova ljubavna priča otpočela je slučajnim susretom na letu za Atinu 1998. godine i od tada traje, a krunisana je rođenjem ćerki, Tee i Tije i sina Darka.

Razlika u godinama Aleksandra i Maje Nikolić često je tema domaćih medija, s obzirom da se misteriozni suprug lepe voditeljke u javnosti ne pojavljuje često, ali kada se god pojavi, ostavlja sjajan utisak.

Pročitajte: Maja Nikolić spomenula muža, pa otkrila da joj je potrebna nova energija - Ovo je period preispitivanja

Zgodan, uspešan, pun ljubavi i podrške i čak 10 godina stariji od Maje, Aleksandar je posvećen otac i divan muž.

Ipak, ono što posebno oduševljava je da razlika u godinama Aleksandra i Maje Nikolić nije toliko primetna, te mnoge dame misle da njen suprug izgleda odlično na pragu sedme decenije.

O braku sa svojim izabranikom, Maja često govori sa puno ljubvi, te otkriva da se kraj njega oseća kao veoma srećna i ispunjena žena.

Instagram

 

- Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo. U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa.

Komentari (0)

Loading