Celebrity News

Dobijala sam batine, moja majka isto! Jelena Đoković progovorila o ozbiljnoj porodičnoj temi

Detinjstvo Jelene Đoković prožeto je teškim momentima, istovremeno vrlo lepim

Dobijala sam batine, moja majka isto! Jelena Đoković progovorila o ozbiljnoj porodičnoj temi

Profimedia

Detinjstvo Jelene Đoković potpuno se razlikuje od onog kakvo imaju njena deca Stefan i Tara.

Supruga najboljeg tenisera sveta priznala je svojevremeno da je za razliku od svojih naslednika, koji žive u izobilju i imaju sve što požele, ona bezbrižne dečje dane provela u lošim uslovima.

Pročitajte: Milica Todorović otkrila tajnu Đokovića - Ne znam kako Jelena izdržava pritisak

Delimično je na to uticao ekonomski status njenih roditelja, delimično ratno stanje u zemlji, a sve ukupno uticalo je na nju kao ženu da izgradi sopstveno mišljenje po pitanju rada, stekne kvalitetno obrazovanje, zaposli se, istovremeno joj je roditeljski primer pomogao da shvati odricanje, položaj žene u kući, odgoj dece i vaspitanja.

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - kazala je svojevremeno gospođa Đoković pa dodala:

Instagram

 

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo što padne u krilo, već se borimo za to. 

Savetovala bih i ostalim mladim ženama da se svim srcem bore za ono u što veruju - poručila je Jelena, naposletku se dotakla one narodske „Batina je iz raja izašla”.

Ivan Vučićević

 

- Moja deca su prva generacija koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baka i deda, Novakovi takođe.

Pročitajte: Jelena Đoković progovorila o uceni - Porodica ima jasan cilj

- Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, vjerujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - zaključila je Jelena.

youtube/printscreen/rts1

 

Detinjstvo Jelene Đoković definitivno je uticalo na to da ona promeni stav o vaspitanju, drugačije se posveti svojim mališanima, a vreme će pokazati da li će njen primer i drugi slediti i da li će batina biti samo deo prošlosti.

Komentari (0)

Loading