Celebrity News

Bio sam veran, a zbog ovog razloga smo se razveli: Ivan Milinković o kraju braka nakon 7 godina

Ljubavni život Ivana iz Legendi godinama je bio misterija za javnost

Bio sam veran, a zbog ovog razloga smo se razveli: Ivan Milinković o kraju braka nakon 7 godina

ata images/amir hamdzagic

Ljubavni život Ivana iz Legendi godinama je bio misterija za javnost. Decenijama je prisutan na muzičkoj sceni, a najveći pečat ostavio je kao pevač grupe Legende, u kojoj je proveo skoro 30 godina. Za njim su zbog glasa i izgleda godinama uzdisale mnoge dame, a on se prvi put oženio u 32 godini.

Pročitajte: Vila Ivana Milinkovića nalik je na španske hacijende! Sve od drveta je sam napravio pa i kuhinju (FOTO)

- Sa 32 godine sam se prvi put oženio, Vesna je bila moja velika ljubav još iz KUD-a „Lola“, gde sam odlazio i pevao. Venčali smo se i bili u braku sedam godina i razveli smo se.

Nismo imali dece. Da jesmo, verovatno se to tako ne bi završilo. Vesna je studirala književnost, italijanski i grčki. U Italiji sam završavao, od sedam nivoa, četvrti nivo znanja italijanskog jezika zbog želje da ga i privatno, a i zbog opere i profesionalno koristim, i tamo sam bio nekoliko meseci zajedno sa njom.

- Posle dve godine od razvoda, sa drugom suprugom dobio sam sina Filipa. On je jako talentovan, bezobrazno talentovan, ima sluha, studira IT. Jako je lepo vaspitan, ima sestru po majci Anju.

Ata Images/Zorana Mandić

 

 

Supruga i ja smo na Kosmaju, tamo živimo. Kada se Filip rodio, bio sam tu, naravno. Moglo je da se desi da radim, ali mi smo bili jako saglasni u grupi i oni su znali da ću uskoro postati tata, pa je bila pošteda nedelju dana. Suprugina ćerka Anja u to vreme je prešla kod nas i ona je na svoj način preživljavala te trenutke, ali sve je to sazrevanje, sve je to život... Sećam se, smeštamo suprugu na GAK početkom decembra i Filip se rađa drugog. U dva sata i dvadeset minuta. Dakle, 2. 12. 2002. u 2.20, sve je u simbolu broja dva. Znam da smo Anja i ja kod kuće gledali film, sećam se i koji, „Velika avantura“, da bismo se malo razonodili, kad su mi javili - rekao je za Kurir i nastavio:

 

ATA Images

 

 

- Sa 40 sam dobio sina, to je život. U životu imaš neke planove, ali i život ima neke svoje. I sve on to poslaže, te kockice...pet minuta posle porođaja supruga je tražila telefon od doktora, sin joj je ležao na stomaku, i ona me je pozvala i rekla: „Ljubavi, dobili smo sina...“ Znali smo da ćemo dobiti dečaka mesec dana pre porođaja.

Komentari (0)

Loading