Celebrity News

Veljko i Bogdana napustili Srbiju! (FOTO)

Veljko i Bogdana napustili Srbiju, pa se oglasili putem Instagrama

Veljko i Bogdana napustili Srbiju! (FOTO)

Instagram printscreen

Da su Veljko i Bogdana napustili Srbiju instagrameri su prvi saznali.

Za to je zaslužan Cecin prvenac koji je na svom profilu objavio fotografije, a potom na njih dodao lokaciju.

Pročitajte: Mesec dana od razvoda Duško se raznežio, fotografiju objavio malo pre ponoći

Zgodni bokser, koji je do venčanja sa Bogdanom Rodić bi poznat kao miljenik žena, potrudio se da putovanjima malo začini svoj brak, sa čime se i njegova izabranica složila.

Roditelji tri dečaka su tako početkom godine uživali prvo na planini, zatim su dve nedelje boravili na Kipru, letos su malo posetili jug Španije, bili su i u gostima kod Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji, dok ih je sada put naveo na znatno bližu destinaciju, svega par sati udaljenu.

Istini za volju, ovoga puta Veljko i Bogdana napustili su Srbiju i skoknuli do Beča isključivo iz profesionalnih razloga, ne zbog užitka.

Ako je suditi po snimcima i fotografijama Cecinog naslednika u Austriji očekuju pripreme, možda čak i meč, a lepa njegova supruga sa njim i saradnicima pošla je tek kao podrška.

Pročitaje:Veljko Ražnatović ima neostvarene želje- Bogdana kad bude čula, bolje mu je da se kući ne vraća

Uprkos obavezama, skladni par pronašao je vremena da se odmori i obiđe znamenitosti, naposletku i zoo vrt.

Na poslednjoj pomenutoj lokaciji Veljko i supruga napravili su znatno najviše fotografija i snimaka, evidentno oduševljeni.

Prvih par godina braka oni su bili isključivo posvećeni proširenju porodice, najviše vremena provodili su u Beogradu ili pak novoj kući u Titelu, sada im je očigledno namera da se posvete malo i svom odnosu koji je na kraju krajeva i temelj njihove zajednice, koju od skoro lepšom čine Željko, Krstan i Isaija.

Komentari (0)

Loading