Celebrity News

Noću peva, danju sprema ajvar, zimnica Vesne Zmijanac kao u vojsci

Zimnica Vesne Zmijanac obiluje zdravim namirnicama

Noću peva, danju sprema ajvar, zimnica Vesne Zmijanac kao u vojsci

Ata Images/Antonio Ahel

Zimnica Vesne Zmijanac svake godine oduzima dosta vremena estradnoj umetnici.

Uprkos činjenici da nastupa tri puta nedeljno i da joj nakon ugradnje stenta rad u kuhinji predstavlja poseban napor, pevačica voli za sebe i bližnje da spremi zdravu turšiju, lučene paprike, ajvar, kao i džem.

Pročitajte: Dve decenije Nikolija Jovanović krila tajnu od mame Vesne- Smogla snage sve da prizna, umešana porodica Džajić

Poznato je da Vesna odlično kuva, često joj prijatelji i saradnici tepaju majka, jer iz njenog doma u centru grada niko ne može da ode a da prethodno nije probao domaće specijalitete.

Ćerka folk zvezde Nikolija Jovanović i zet Relja Popović redovni su joj gosti.

Iako favorizuju obroke bez mesa Vesna je našla način kako da im ugodi.

Za unuke Hanu i Reu posebno kuva, voli čak da se prošeta od svoje do njihove kuće i ručak im donese do kućnog praga, isto tako uživa kada je porodično svi posete.

Ata Images

 

Tada na trpezu iznese sve što je tog dana spremila, razne specijalitete i slatke đakonije, dok neretko u zimskim danima ona otvori špajza sa zimnicom i spremi im da ponesu, tegle sa kiselim krastavcima, kupusom, paprikama, slatko, džem.

Ako je suditi po fotografiji osvanuloj na Nikolijinom profilu reklo bi se da je ove godine zimnica Vesne Zmijanac znatno uvećana.  

Pročitajte: Vesni Zmijanac pozlilo, pa otkazala koncert- Ništa nije okej, ali...

- Estetika maminog frižidera - napisala je rnb pevačica ispod slike.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading