Celebrity News

Drama u životu Irine Borović: Ko je naslednica advokata Borivoja Borovića?

Ćerka Borivoja Borovića je Irina Borović

Drama u životu Irine Borović: Ko je naslednica advokata Borivoja Borovića?

M.M./ATAImages

Ćerka Borivoja Borovića je Irina Borović. Ona je sinoć doživela drama u svom stanu. Naime, prijavila je nevenčanog supruga za nasilje u porodici.

- Ona je pozvala policiju zbog nasilja u porodici i patrola je izašla na lice mesta. Na licu mesta je zatečena Irina, koja je izjavila da je prvo došlo do verbalnog sukoba, a nakon toga ju je muž I.M. i fizički napao - rekao je izvor za Kurir.

Pročitajte: Tukao me je iz ljubomore, a kada sam mu uzvratila, njegova majka me isterala iz kuće - Goca Lazarević danas puni 70 godina

Osumnjičenom je izrečena mera zabrane prilaska.

Naslednica uglednog advokata Borivoja Borovića i članica njegovog profesionalnog tima Irina za Igora se udala 2015. godine na ceremoniji upriličenoj na Kalemegdanu.

- Išli smo zajedno u osnovnu školu, pa u gimnaziju, gde smo čak u dva navrata bili u vezi, onako burno i tinejdžerski. Posle je on upisao Ekonomski fakultet, a ja Pravni i, u tom periodu, nekako smo se razdvojili.

M.M./ATAImages

 

 

Iako živimo u istom kraju, na Dedinju, u ulicama koje se čak ukrštaju, tih nekoliko godina skoro da se nismo ni susretali. Jednog dana bukvalno smo nabasali jedno na drugo i od tada smo zajedno, već šest i po godina - rekla je tada Irina koja sa Igorom ima ćerku.

Rođena je 1986. godine.

Komentari (0)

Loading