Celebrity News

Ako neko pokušava da te izgubi, pomozi mu: Sloboda Mićalović izjavom potvrdila spekulacije

Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića često je tema domaće javnosti

Ako neko pokušava da te izgubi, pomozi mu: Sloboda Mićalović izjavom potvrdila spekulacije

Antonio Ahel/ATAImages

Da li je brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića baš toliko skladan i lep kako se čini na prvi pogled čitava domaća javnost godinama se pita.

Pomenuta pitanja, potpitanja i nagađanja stvaranju se iz razloga što glumački par ne voli mnogo da govori na temu svoje bračne zajednice.

Pročitajte: Tajna dobrog izgleda Slobode Mićalović je u novoj dijeti - Sve je pokušala, ali smršala je tek kada je u ishranu ubacila jednu namirnicu

Kada to pak i učine, sa velikom toplinom i poštovanjem pričaju o svojim emotivnim izborima i svojoj porodici, čime se stvara slika idiličnog odnosa, bez bilo kakve sumnje.

Naravno, kao i svaki drugi, i brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića ima svoje krize i sukobe, o čemu je lično glumica svojevremeno govorila, međutim, reč je tek o pokojoj prepirci i nečemu što razgovorom može da se reši.

Boško Karanović

 

Vojin i Sloboda ne zaboravljaju da su roditelji dve devojčice, tinejdžerke Mile i Vere, što je dodatan razlog da sukobe, kada do njih dođe, ne produbljuju, već da ih istoga trena rešavaju.

Najbolji brakovi su upravo brakovi onih ljudi koji otvoreno govore o svemu i probleme rešavaju odmah, što su glumac i glumica svakako videli kod svojih roditelja, te se tim modelom i vode.

Ljubav, poverenje i razumevanje je ono što njihov odnos čini toplim i čvrstim,  na šta su oboje ponosni.

Upavo iz tog razloga svima je zapala za oko Slobodina najnovija objava na Instagramu.

Pročitajte: Andrija Slobodi uputio nezapamćene uvrede, nije mu ostala dužna - Zar to da joj uradi nakon 20 godina prijateljstva?

- Ako neko pokušava da te izgubi, pomozi mu - podelila je sa pratiocima dramska umetnica, koja je, veruje se, istoga trena od fanova dobila reči podrške, poistovećivanja i istovremeno stvorila je temelj za spekulacije i pitanje kome je ova rečenica upućena.

Instagram

 

Svi se nadaju da se Sloboda još jednom u nekog prijatelja i prijateljicu razočarala, te da ovo nikako nije bilo na Vojinov račun.

Komentari (0)

Loading