Celebrity News

Mia je uspela nemoguće: Mašan i Mira Lekić ponovo zajedno (FOTO)

Mašan i Mira Lekić ponovo zajedno

Mia je uspela nemoguće: Mašan i Mira Lekić ponovo zajedno (FOTO)

Antonio Anhel/Ataimages/Instagram

Voditelj i autor emisije Dosije, Mašan Lekić pre nekoliko godina okončao je brak sa suprugom Mirom, sa kojom radi na istoj televiziji. Njegovo srce osvojila je lepa Kristina, sa kojom je dobio dve ćerke.

Ipak, Mašan i Mira Lekić ostavili su težak period i nesuglasice po strani i odlučili da zadrže korektan odnos, kako bi bili najbolji tandem u vaspitavanju petnaestogodišnje ćerke Mie.

Pročitajte: Mia progovorila - Ćerka Mašana Lekića iz prvog braka javno iznela stav o novoj supruzi svog oca, trese se Instagram (FOTO)

Mia je sada u najosetljivijim godinama i potrebni su joj i mama i tata, te su njih dvoje odlučili da ispred svega stave interese svoje devojčice.

Da je moguće normalno funkcionisati i posle razvoda dokazali su upravo Mašan i Mira Lekić, koji su sa svojim porodicama, zajedno ispratili ćerku na maturu, po završetku osnovne škole.

Antonio Anhel/Ataimages/Instagram

 

 

- Isptatili smo našu ljubav, Miu, na maturu - napisao je Mašan uz porodičnu fotografiju koju je objavio na svom Instagramu, te pokazao da porodica može da funkcioniše iako dvoje ljudi krene različitim putevima, jer ih ipak veže interes deteta.

Komentari (0)

Loading