Horoskop

Nedeljni horoskop do 7. jula: Pripadnicima jednog znaka ljubav će neočekivano pokucati na vrata

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine

Nedeljni horoskop do 7. jula: Pripadnicima jednog znaka ljubav će neočekivano pokucati na vrata

Photo by Torsten Dederichs on Unsplash

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine pročitajte u nastavku

 

Ovan

 

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca karakterišu problemi sa papirima i finansijskim transakcijama. Predstoji vam uglavnom bavljenje papirologijom sa akcentom na završavanje već započetih poslova. Potrebno je proveriti svaku i najmanju nejasnoću.

To bi trebalo da bude zadatak za sve vaše saradnike, a koliko će njih uspešno to obaviti pokazaće predstojeći period. Iako vas mogu očekivati brojne prepreke, ne smete dozvoliti da vam se obaveze gomilaju, jer kasnije nećete imati dovoljno vremena da sve završite kako treba zbog mogućih grešaka i propusta. Budite strpljivi u ophođenju sa saradnicima, nemojte impulsivno reagovati na svaku sitnicu koja vam smeta.

Ljubav: Početak jula donosi malo turbulencije kod zauzetih Ovnova. Vaši planovi se ne ostvaruju i situacije nameću da ste tu zbog drugih i za druge, a ponajmanje za sebe. Nećete biti zadovoljni sobom, bez obzira na vaš trud u odnosu. Pazite se ljubomore, sukoba sa umišljenim ili stvarnim suparnicima. Slobodni Ovnovi vama će biti vrlo zanimljivo. Pored prošlosti, koja će i dalje imati prioritet, otvaraju se i  dobre mogućnosti za  nove, stabilne ljubavne priče. Uživajte.

Zdravlje: Tokom ove sedmice ne očekuje vas baš solidna zdravstvena slika, konkretni problemi  u ovom periodu mogu biti bolovi u leđima i pojačane glavobolje.

Bik

 

dnevni horoskop

Posao: Solidna radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika znaka Bika, ali ćete morati da budete dosta oprezni. U svemu što budete pokrenuli ići ćete u dobrom smeru, iako vas neke nepredvidive okolnosti koje neće zavisiti od vas mogu usporavati. Budite oprezniji po pitanjima novca, ali i po pitanju dogovora sa ljudima koji mnogo obećavaju, a koliko ispunjavaju – to je pitanje. Upozorenje po pitanju novca definitivno stoji, pogotovo ako imate nameru da ulažete ili da pozajmljujete.

Ljubav: Kod Bikova u emotivnim pričama ova sedmica  donosi  poboljšanje situacije, ulazite u neki za vas mirniji period. Vaša energija sada je potpuno drugačija nego u dužem vremenskom periodu unazad, počeli ste ozbiljno da se vraćate sebi i svojim potrebama, optimizam vam se vratio i više nema nemogućih stvari za vas.

Najbolje bi bilo da sa partnerom odete na letovanje i da polako krenete da unapređujete i jačate vašu emotivnu priču. Slobodni Bikovi, interesantne ljubavne priče se mogu desiti potpuno neočekivano i kada se najmanje nadate. Poslovni segment bi vam mogao doneti prilike za nova upoznavanja.

Zdravlje: Početak meseca kada je zdravlje u pitanju može biti  obeležen promenljivim raspoloženjem, pojačanim stresom i bolovima u glavi, a mogući su problemi sa spavanjem i nervoza.

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Blizanci

dnevni horoskop

Posao: Dinamična  i izazovna  poslovna sedmica je pred pripadnicima Blizanaca. Tokom ovog perioda očekuju vas iskušenja u  komunikaciji i podele odgovornosti, nemojte dozvoliti da vam svale preveliki teret na leđa. Pokušajte da u ovom periodu ne napravite greške za koje će vam posle trebati mnogo vremena da ih ispravite. Neko vam može ponuditi  dobru poslovnu šansu ili vas zainteresovati za  saradnju. Polje finansija biće promenljivo. Iako će vam povremeno biti naporno, budite uporni i istrajni.

Ljubav: Zauzeti Blizanci, ove sedmice bi trebali da se prvo i isključivo posvete finoj komunikaciji i opuštenom odnosu sa voljenom osobom. Uglavnom će vam prijati kućna atmosfera, a mnogi će se odlučiti i na uređenje prostora u kom žive. Slobodni Blizanci će pronaći način kako da se više približe osobi koja im se dopada i jedna neobična okolnost vam može doneti susret koji toliko priželjkujete

Zdravlje: Nešto više pažnje bi trebalo da obratite imunitetu. Moguće su glavobolje i osetljivost kostiju i zglobova.

Rak

dnevni horoskop

Posao: Ove sedmice imaćete osećaj da samo delimično uspevate da ostvarite ono što ste isplanirali ili zacrtali jer ćete biti u zaostatku i u svemu ćete kasniti. Razlozi mogu biti različiti, ali svakako neće ništa zavisiti od vas. Morate mnogo da se potrudite da pokažete šta umete i šta možete. Sve to će se u nekom doglednom periodu isplatiti. Ne smete trošiti energiju uzaludno, shvatite sve kao trenutno malo lošiji izazovniji period.

Ljubav: U emotivnim vezama situacija bi mogla da eskalira i možda dođe i do prekida. Emocije su prenaglašene, ali možete se smiriti i na jedan fin i inteligentan način saopštiti voljenoj osobi ono što vam je na duši. Slobodni Rakovi, vi ste živnuli, prijaju vam osobe koje su oko vas i koje vam pokazuju zainteresovanost. Ne želite da žurite, puštate da vam pokažu da li vas zavređuju.

Zdravlje: U ovoj  sedmici zdravlje solidno, ali je moguć ozbiljniji pad energije.

Lav

dnevni horoskop

Posao: U ovoj sedmici kod Lavova na polju posla sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne pokreće se u dobrom smeru. Mogli biste da imate pojačanu komunikaciju sa nadređenim ili najbitnijim osobama koje odlučuju, što će od vas zahtevati pojačanu odgovornost i maksimalnu profesionalnost. Ako su neophodne neke organizacione promene nemojte bežati od toga. Sve u svemu očekuje vas uspešna sedmica, na čijem ćete kraju biti više nego zadovoljni..

Ljubav: Zauzetim Lavovima ova sedmica donosi  distancu zbog nepoštovanja koje druge strane iskazuje za vaše potrebe i ciljeve. Budite otvoreniji i uložite malo napora da poboljšate postojeću situaciju, u kojoj ste vi malo po strani. Imaćete veliku podršku prijatelja u ovom periodu na svim poljima. Budite malo više sa partnerom i pokažite mu da možete da nešto promenite i da to bude na obostrano zadovoljstvo.

Slobodni pripadnici ovog znaka su se pokrenuli. Ima mogućnosti za interesantna nova poznanstva, možda ne bude još ništa konkretno, ali ćete svakako uživati u dešavanjima, u flertu i izlascima.

Zdravlje: Ove sedmice ne očekuju vas neki ozbiljniji zdravstveni problemi. Održavajte formu, zdravo se hranite i neće biti problema.

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

 

Devica

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca Devicama donosi turbulentna dešavanja i sitne probleme koji mogu prerasti u krupnije, stoga budite fokusirani maksimalno na ono što radite. Aktuelno je sve ono što je vezano za papirologiju, formalnosti, slede rešavanja važnih papiroloških pitanja, ali vam stiže i nova dokumentacija oko koje se treba baviti. Kompletna radna atmosfera će odisati naznakom promena koje vas tek očekuju u budućem periodu, stoga se držite prioriteta, svog dela posla i ništa ne forsirajte.

Ljubav: Zauzete Device, vaš emotivni odnos je na nekoj vrsti ispita i vi se ne osećate naročito dobro zbog toga. Ima onih koji su okupirani tajnim pričama, koji lebde negde u oblacima i ne znaju gde je levo. A ima i onih gde je svaka reč, partnerova ili njihova  sasvim dovoljna da pokrene prvo lavinu, a posle distanciranje i ćutanje.  A možda ste sve ovo zajedno pomešano. Potrebno je da vi iznesete neke svoje ideje za rešavanje i to definišete sa partnerom.

Slobodne Device, u prvoj polovini meseca postoji šansa da preko prijatelja, poznanika, društvenih dešavanja  upoznate osobu koja će vas na prvi pogled zaintrigirati i očarati.

Zdravlje: U ovoj sedmici zdravlje solidno, grlo, ali i stomak će vam biti dosta osetljivi. Ne konzumirajte previše hladne napitke, jer se lako možete prehladiti.

Vaga

dnevni horoskop

Posao: Jedna uspešna  i prilično opuštena radna sedmica je pred Vagama gde bi trebalo da iskoristite sve prilike koje se budu ukazivale. Na poslovnom planu neće biti nekih  krupnijih dešavanja, sve bi trebalo da ide prema naznačenim planovima. Odnosi sa kolegama su u suštini dobri, sa nadređenima zadovoljavajući. Prihvatite jedan konstruktivan savet i razmislite o promeni neke poslovne koncepcije, nemojte biti zatvoreni za nove ideje.

Ljubav: U toku ove sedmice potrebno je da vi i partner budete što otvoreniji jedno prema drugom, da razgovarate čak i o nekim situacijama koje vam smetaju i zbog čega ste nezadovoljni, jer ćete jedino na taj način razbiti blokade koje su sada prisutne između vas. Obostrano budite  spremni da sagledate stvari na drugačiji način i ovo će brzo doneti rezultate.

Slobodne Vage, imaćete interesantnih kontakata preko društvenih mreža, može vas zainteresovati neko i više nego što možete da zamislite.

Zdravlje: Pokušajte da smanjite  fizičko opterećenje i rasipanje energije, povećajte vreme  odmora, relaksacije i sna.

.

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Škorpija

dnevni horoskop

Posao: Početak meseca jula tipičnim Škorpijama donosi  manja talasanja pre svega na polju organizacije i komunikacije sa saradnicima, ali i sa nadređenima. Nije baš najpovoljniji period za dokazivanje sebi i drugima šta i koliko možete, akcenat stavite na rutinsko odrađivanje započetih poslova.

Ljubav: Početak  meseca donosi dosta oscilacija u vašim emotivnim relacijama. Ne bi trebalo da potencirate besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja, pokušajte da okrenete energiju na drugu stranu – na neke zajedničke aktivnosti koje će zaokupirati pažnju i vama i partneru.

Slobodni Škorpioni, prilično zanimljiva dešavanja vam slede, neočekivana, inspirativna, više osoba se može pokrenuti prema vama. Uživajte.

Zdravlje: Zdravlje u ovom periodu vrlo dobro i puni ste energije. Budite umereni u svemu i osluškujte svoj organizam, možete izvršiti neke rutinske kontrole, posvetite se zdravoj ishrani i umerenoj fizičkoj aktivnosti.

Strelac

dnevni horoskop

Posao: Pojačano profesionalno angažovanje tipičnih Strelčeva, kao nastavak aktivnosti iz prethodnog perioda, biće najverovatnije prisutno i početkom meseca jula.  

Nemojte biti skromni i delovati iz drugog plana, pokažite se u najboljem svetlu i uspeh će biti zagarantovan. Iskoristite prilike koje vam se budu nudile, budite ozbiljni, posvećeni i nadasve pozitivni i sami znate da se ovakve situacije ne dešavaju često.

Ljubav: Za one u emotivnim vezama i dalje nije baš sve u najboljem redu, a vi se potrudite da ne produbljujete jaz koji možda i dalje postoji između vas. Ne bi trebalo ni da se distancirate i ponašate kao da vam nije stalo i ne zanima vas. Pokušajte neki kompromis da pronađete zajednički i usaglasite se oko nekih bitnih stvari.

Slobodni Strelčevi, čeka vas iznenađenje ili ćete vi, pak, iznenaditi osobu koja vas zanima.

Zdravlje: Ove sedmice kada je zdravlje u pitanju biće prisutan stres nagomilan do maksimuma, izbacite ga  kroz fizičku aktivnost, naročito više vremena provodite u prirodi.

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine za preostale znake pročitajte u nastavku

Jarac

dnevni horoskop

Posao: Početak jula Jarčevima će proteći u znaku ubiranja plodova, i na razne načine naplate uloženog rada i truda iz prethodnog perioda. Tokom ove sedmice sve će vas podsticati da radite više, ali ujedno ćete osećati umor od svih  situacija do kojih će dolaziti.

Vodite računa o dogovorima,  možda ste vi  jasno izneli predloge, ali ne znači da ih je druga strana razumela na pravi način. Sigurno je da ćete se suočiti i sa nekim neprijatnim situacijama od strane najbližih saradnika. Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije, stoga budite u pripravnosti i spremni da argumentovano i staloženo odreagujete.

Ljubav: Obratite pažnju na koji način komunicirate sa partnerom, svakako vam niko nije kriv zbog vaše neorganizacije ili promenjenih okolnosti. Vi ćete dobiti više podrške od strane osobe koju volite. S obzirom na njenu dobru nameru možete očekivati više razumevanja, ali i emotivnih momenata. Iskoristite ovaj period da se što bolje usaglasite oko budućih planova.

Slobodnim Jarčevima kreću interesantna, prilično brza dešavanja sa nekim. Ovo može biti nova osoba, ali i  neko od bivših partnera.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče ova sedmica donosi sklonost ka upalama i infekcijama, kao i glavobolje.

Vodolija

dnevni horoskop

Posao: Vodolije, bićete zauzete i radićete tokom ove sedmice mnogo jer vas očekuje brdo posla, podataka, detalja, razgovora - brojne prepreke na putu ka realizaciji kako već započetih tako i onih obaveza koje treba privesti kraju.

Verovatno će biti pokrenuta neka problematika iz prošlog perioda i najbolje je rešavati je mirne glave. Nema razloga za zabrinutost, analizirajte i razrađujte postojeću problematiku i svakako imate velike šanse da razrešite te zamršene poslovne probleme uspešno. Budite oprezni sa finansijama

Ljubav: Početak meseca donosi klimu u kojoj bi trebalo da malo više analizirate vaš odnos. Ima dosta toga što se nakupilo u prethodnom periodu - umor, nemotivisanost ili ste zaboravili da jedno drugom pristupite na pravi način, potpuno je nebitno. Ono što je važno jeste da i u ovom periodu  postoji mogućnost da aktivirate jedno drugo i doneće vam lepe zajedničke trenutke.

Slobodne Vodolije, spletom čudnih okolnosti i potpuno neočekivano za vas može  doći do vrlo lepog poznanstva ili pak pokretanja ka vama osobe koja vam već neko vreme privlači pažnju.

Zdravlje: Zdravlje stabilno tokom celog perioda, vi ste u dobroj formi i zdravlje je stabilno, eventualni problemi sa kičmom su mogući.

.

Ribe

dnevni horoskop

Posao: Ovu radnu sedmicu ćete  morati da provedete u rešavanju pitanja koja su vam zaostala, neke finansijske obaveze, papirologija, dokumenta i sl. Pokušajte da završite sve što je zaostalo, pogurajte saradnike, pripremite se da date neuporedivo više snage i volje nego do sada. Iako će vas sve veoma energetski iscrpeti, trebalo bi da budete u plusu na kraj sedmice.                                                                        

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama ova sedmica donosi viši stepen privrženost sa partnerom. Sa partnerom bi trebalo da što više budete u okruženju prijatelja i dragih ljudi. Ne dozvolite drugima da vas savetuju i mešaju vam se u vezu.

Slobodne Ribe, neko će pokušati da obnovi kontakt sa vama. I verovatno je da će uspeti u tome.

Zdravlje: Tokom ove sedmice mogući su izraženiji zdravstveni problemi, uključujući probleme sa krvnim pritiskom, glavoboljama i probavom.

Nedeljni horoskop do 7. jula 2024. godine je sa sajta Astroputnik.com

Komentari (0)

Loading