Celebrity News

Nije samo lepa i bogata: Evo šta je po obrazovanju Dragana Džajić

Dragana Džajić je završila dva fakulteta

Nije samo lepa i bogata: Evo šta je po obrazovanju Dragana Džajić

Instagram

Dragana Džajić, naslednica legendarnog fudbalera Dragana Džajića, nedavno je dospela u centar pažnje kada je objavljena vest da je počela da radi kao televizijska voditeljka.

Boško Karanović

 

- Kamere mi nisu strane jer smo moja porodica i ja ceo život pod lupom javnosti. Ipak, nije isto kada treba da odgovorite na neka pitanja i po završetku nastavite svoje obaveze, i kada vi postavljate pitanja i morate da održite razgovor na zavidnom nivou - rekla je Dragana na početku novog poglavlja u svojoj karijeri.

Pročitajte: Dragana Džajić neće više da ćuti, progovorila o odnosu sa zaovom Anom Ivanović - Nisam mogla da verujem u to...

Osim na poslovnom, Dragana Džajić ostvarena je i na porodično planu.

Godinama je u srećnom braku sa Milošem Ivanovićem, rođenim bratom slavne teniserke Ane, sa kojim ima sina Vida.

- Nisam žena koja sedi u kući i samo brine o domaćinstvu. Moja majka nikad nije bila takva i smatram da je to odličan primer za dete. Nije lako, ali je zdravo.

Dragana Džajić odrasla je u porodici koja je oduvek bila pod lupom javnosti. O tome kaže:

- Predrasuda je da je deci poznatih roditelja lako, da su razmažena, da rade sve što žele. U mom slučaju svakako nije bilo lako. Dodatno sam morala da vodim računa o svemu.

- Možda sam zato i završila dva fakulteta. Govorim tri svetska jezika i žao mi je što ne govorim bar još dva. To je bogatstvo koje su mi roditelji dali - priznala je lepa voditeljka.

Instagram

 

Pohađala je francusko obdanište, gde je već do šeste godine tečno progovorila francuski jezik. Tokom daljeg školovanja naučila je engleski i španski.

Džajina ćerka može se pohvaliti diplomom Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda, dok je na Univerzitetu u Monaku magistrirala u oblasti hotelijerstva.

Osim toga, u biografiji svestrane Dragane Džajić navodi se i to da je završila baletsku i muzičku školu, a trenirala je tenis i skijanje.

Komentari (0)

Loading