![Nova era portretne fotografije garantuje spoj umetnosti i tehnologije - Iskažite emocije u svakom kadru: HONOR 200 Pro Nova era portretne fotografije garantuje spoj umetnosti i tehnologije - Iskažite emocije u svakom kadru: HONOR 200 Pro](https://www.story.rs/data/images/2024-06-28/143451_honor-promo-3_f.jpg?v=1719858870)
Ćufte od oslića i potaž od karfiola: Ovako je Ana Bekuta za tri meseca smršala 12 kilograma
Dijeta Ane Bekute koja čuva zdravlje i topi kilograme
Antonio Ahel/ATAImages
Dijeta Ane Bekute koja čuva zdravlje i topi kilograme
Pevačica Ana Bekuta proletos je zabrinula javnost kada je neočekivano i bez najave “nestala” iz žirija Zvezda Granda.
Miša Obradović
Šuškalo se da joj je zdravlje ugroženo kao i da je lekarsku pomoć potražila u inostranstvu.
Pročitajte: Ana Bekuta se vratila, i evo šta kaže zašto je nije bilo punih mesec dana
Ana Bekuta tu informaciju nije ni potvrdila, ni demantovala, ali se posle mesec dana odsustva vratila na scenu i uobičajenim obavezama. Najnovije fotografije svedoče da odlično izgleda.
U razgovoru za Blic folk zvezda je otkrila kako izgleda jelovnik koji joj je odredio nutricionista, a zahvaljujući kojem je smršala 12 kilograma.
Ana, koja ima 64 godine, dan počinje tinkturom od ulja origana sa plavom spirulinom.
![](/data/images/2024-02-23/133763_ana-bekuta-antonio-ahel-ata-images-4_iff.jpg?t=1719699675)
Antonio Ahel/ATAImages
Prvi obrok je lagan: musli, čia puding sa borovnicom i kokosom ili ovsena kaša sa dodatkom voća i jezgrastog voća.
Ručak predstavlja brižljivo izbalansiranu kombinaciju proteina i ugljenih hidrata: piletina sa kelerabom, ćufte od oslića sa brokolijem, dinstana boranija i pileće belo meso, ćušpajz od šargarepe.
Na kraju dana Ana Bekuta pojede potaž od karfiola ili brokolija, potaž od bundeve i šaragarepe i ražani dvopek ili krem supa od kukuruza.
Pročitajte: Sužava 10 centimetara u struku - Odelo Ane Bekute savršeno za dame sa viškom na bokovima (FOTO)
Užina se, naravno, podrazumeva. To može biti nekoliko kolutova ananasa, dva kivija, šaka badema iili svež krastavac.
Ana Bekuta otkrila je i “tajne sastojke” njene kuhinje, a to su maslinovo ulje, kurkuma i bibere koje dodaje u većinu jela. Osim što hrani daju "šmek", istovremeno čuvaju zdravlje.
Komentari (0)